Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wielkie pingi

TechPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pingi od 32ms do około 800ms w grze.

To jest link z testu:

http://ping-test.pl/test/346318

Na kazdej stronie do testowania łącza tak pokaże. W czym jest problem zawsze grałem w niego i było ok teraz,

mam rounter i coś sie wali to wina patche czy rountera ?

Opublikowano

Specyfikacja komputera oraz model routera po 16 bd więc jeżeli to napiszesz to postaram się pomóc

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Masz nowy router? Jak masz WIFI, to prawdopodobnie nie wytrzymuje on szybkości/nie bierze całości, i dlatego ping skaczę, nie jest stabilny i niski.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja też ostatnio mam problem z wysokim pingiem w grach, zawsze miałem z 20-30 a teraz szaleje jak głupi, zmienione hasło na wifi, net 60mb a na teście pobiera mi z 1mb, właśnie pobieram comodo antywira i będę skanował, bo dziś to nawet filmiki z yt otwieraja mi się na 140p masakra net chodzi jak by nie chciał.

Opublikowano

możliwe, że wysoki ping był przez złe warunki pogodowe u mnie (na podkarpaciu) ostatnio padało i od zaczęcia padania deszczu zacząłem mieć pingo nawet do 3000 ms ! Dzisiaj przestało i od razu mniej, teraz prawie, że normalnie 30-100 ms mam.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Może ktoś kradnie Ci internet?

Zmień hasło na wszelki wypadek najlepiej gdyby składało się z cyfr i liczb o długości +10 znaków.

Jest szansa ,że ktoś po prostu je rozszyfrował.

Możliwe ,że masz też wirusa spróbuj przeskanować komputer.

Dobrze byłoby gdybyś przed grą powyłączał zbędne funkcje oraz zobaczył co masz dodane do autostartu i powywalał niepotrzebne rzeczy.

Nie musze Ci też mówić ,żebyś nie łączył się na innych urządzeniach bezprzewodowych typu telefon nie? :D

Jeśli nic nie pomoże a to nie było by problemem zalecam formata :D

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Wszystko wyłączam przed graniem z menagera zadań wszystkie pierdoły, nie użyteczne.

Skanuję już 3h i 6 wirusów jak narazie.

buddha.dll

babmaint.exe

enhancedNT.dll

BUSolution.dll

NTRediret.dll
Custom.dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...