Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!! Mam do was pytanie, a mianowicie jak zrobić dobrą reklame serwera?? Wiem, że można na youtube mpcforum ale czy to działa?? Jeśli jakaś osoba potrafi zrobić reklamę zapraszam na pw!! Oczywiście odpłatnie.

Opublikowano

Piszesz do jakiegoś znanego YouTubera żeby nagrał filmik, że poleca serwer, jest dobry itd. a Ty mu za to zapłacisz, zawsze przyjdzie troszkę osób z tego polecenia.

Dodatkowo masz fora i komunikatory. Ja np. reklamowałem różne serwery na starym GG gdzie jest ~800 osób.

Opublikowano

Piszesz do jakiegoś znanego YouTubera żeby nagrał filmik, że poleca serwer, jest dobry itd. a Ty mu za to zapłacisz, zawsze przyjdzie troszkę osób z tego polecenia.

Dodatkowo masz fora i komunikatory. Ja np. reklamowałem różne serwery na starym GG gdzie jest ~800 osób.

Chyba osoba która ma tyle widzów sama zarabia... To jest idiotyczne, że ktoś chcę za to kasę.

@refff

Opublikowano

Serwer jest dobry. Może i zawiera kilka bugów/błedów, ale ty nie wiesz co to bugi/błedy. Ja pytam się jak rozreklamować serwer, a nie o opinię. To, że pokłóciłeś się ze mną na gg to nie oznacza teraz, że musisz się wyżywać. Oznacza to tylko twój poziom inteligencji.

Opublikowano

chłopczyku 11 letni - jak masz mieć dużo graczy jak tam 90% pluginów zbugowanych i nie spolszczonych. 15 slotów i surv i frakcje... przy robieniu gildii nie zabiera itemow, nie wypada ze stowna nic poza coblem a jak sie rozwali np diax pisze ze ze stowna... Nie wiem jakim cudem ukradles rodzica poniadze na "serfer minkraftta" ze oni sie nie skapli ale nikt nie bedzie na takim czyms gral... same bugi bledy i ty... nic dobrego na tym serwerze nie ma, jedynie to ja w plikach od mapy... co do poziomu inteligecji o ktorym wspomniales... pokazalbym nasza rozmowe na gg to by ci inni powiedzieli dlaczego nikt u cb nie gra, jak nawet podstaw ortografii nie ogarniasz jak ci sie podkresla

w skrocie bo i tak nie zrozumiesz: nie beda ludzie grali, nawet w twoim wieku do tam sie nie da grac...

Opublikowano

Chłopcze to sobie mów do kogoś innego. Pokazałeś swój poziom inteligencji w tym co tu napisałeś. Nie będę z tobą dyskutować. Mówisz, że nie znam podstaw ortografii?? Popatrz co ty tutaj napisałeś. Zdanie zaczynamy wielką literą. 15 slotów?? Chyba 50. Następnym razem z takimi tekstami typu "Nie wiem jakim cudem ukradłeś rodzicą pieniądze na serwer minecrafta" daruj sobie, bo robisz się żałosny.

Opublikowano

spierdalaj geju

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

pisze po raz kolejny... ludzie beda grac jak serwer bedzie dopracowany i orygilnany a nie to co ty zrobiles... wrzucile 1 gorsze pluginy i grajcie sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...