Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

średni i trudny loch a body 37 lvl.

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dobrego bodziaka 37 lvl. Dropie aktualnie medale w trudnym lochu lecz, czasami padam, a jak już padne to ciężko mi wstać ze względu na to, że moby są agresywne. Moje pytanie jest następujące: czy w średnim lochu na takim lvlu będę miał dużo gorszy drop?. Dropię ciągle z rękawicami 2h. Gram na metin2SG

Opublikowano

W średnim lochu będziesz miał bardzo ładny drop. Być może nawet lepszy niż w trudnym, ponieważ tamtejsze małpy mają poziom bardziej zbliżony do Twojego.

Opublikowano

W średnim lochu będziesz miał bardzo ładny drop. Być może nawet lepszy niż w trudnym, ponieważ tamtejsze małpy mają poziom bardziej zbliżony do Twojego.

tak podejrzewałem lecz poczekam jeszcze na wypowiedzi innych forumowiczów :)

Opublikowano

Też tak uważam,na trudny loch moim zdaniem jest za wcześnie.

Opublikowano

Nie potrzebnie poszedłeś do trudnego . Z mobami jest jak z metinami. Jeżeli masz zbyt duży/mały lvl w stosunku do moba/metina to nic Ci nie dropnie. Idź na średniego lochu tam będziesz miał drop w sam raz na twój lvl.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja również zgadzam się z innymi . Idź do średniego lochu małp .

Z mobami jest jak z metinami. Jeżeli masz zbyt duży/mały lvl w stosunku do moba/metina to nic Ci nie dropnie.

22tp.png

Opublikowano

Poco pchać się 37lv do trudnego lochu? W średnim dużo lepszy będziesz miał drop niż w trudnym ponieważ jest przedział lv, postac - moby.

Opublikowano

głupoty gadacie... Jak dajes rade w trudnym to bij tam. Koledze na 35 dropiłó z 5 na min

Opublikowano

Lepiej zrobisz jak się jednak przeniesiesz do tego średniego lochu :)

Zbliżony lv. mobów do Twojego pozwoli Ci zyskać więcej i będzie Ci łatwiej. :)

Opublikowano

Mam dobrego bodziaka 37 lvl. Dropie aktualnie medale w trudnym lochu lecz, czasami padam, a jak już padne to ciężko mi wstać ze względu na to, że moby są agresywne. Moje pytanie jest następujące: czy w średnim lochu na takim lvlu będę miał dużo gorszy drop?. Dropię ciągle z rękawicami 2h. Gram na metin2SG

z włąsnego doświadczenia wiem ze w trudnym lecą x2/x3 lepiej w ostatniej komnacie niż w łatwym lochu.

Lepiej brać spota na połowy i nie padac niz calego i paśc x5

x

Opublikowano

37 lvl to jeszcze nie czas na Trudny Loch, tak jak pisali ludzie wyżej. Proponuję zrobić nową postać i na 18 poziomie wybrać się do Łatwego Lochu. ;-)

qsz7Vuv.png

Start już 22 września o godzinie 18:00!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...