Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Różowe kółeczko YT" - opinie

kod kreskowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dżem dobry. Mam pytanie do was drogie osoby myślące, gimbusy i inne stworzenia. Co sądzicie o tzw. różowym kółeczku youtube - mandzia blowy roja i inne tego typu "gwiazdeczki". Oczekuje opinii uzasadnionych i obiektywnych. Pozdrawiam.

Opublikowano

Co ty masz do Roja? To, że prawie wszędzie robi zdjęcia i jest z Rockiem i ma w choyy kasy, to mamy mu zazdrościć? Co do blowa- tępić go

Opublikowano

Blow jakby nie znajomości i kopiowanie serii sławnych amerykańców nic by nie osiągnął. Słaby głos mikro, komp itp za hajs z yt... Gdyby go pozwali na 150k to by nie miał problemu z zapłaceniem. Trza dodać że 80% oglądających gimbazy na oczy nie widziało.

Mandzio ma brzydki ryj, fajną dziewczyna która na 100% leci na jego hajs i sławe, tragiczny głos (wg mnie)

Roja lubie, ma swój dobry styl, jest oryginalny. Ma hajs z YT na który zasługuje

Opublikowano

Rojo i Rock spoko.

Skkf też.

Won z szajsem typu kierzek na jutubie.

Spróbuj ty zareklamować swój profil youtube w profilu to pewnie skończy sie banem. ;/ Są tacy co mogą wykorzystać swoją pozycje.

Opublikowano

Kojarzę ludzi, bardzo sympatyczni. Niestety nie spędzam na YT tyle czasu żeby wiedzieć co to jest "różowe kółeczko".
Czasem sprawdzam ich produkcje, jednak razi mnie ich styl przekazywania informacji i komunikowania się z widzami.
Oglądając Rocka czułem się jak w przedszkolu, gdzie uczą człowieka co to jest samochód i podają różne "ciekawostki".
Rojo czasem troszkę przesadza z tekstami.
Widać inna grupa wiekowa widzów.

f.png

Opublikowano

Normalni youtuberzy. Sporo ludzi im zazdrości kasy i sławy. A skoro o pieniążkach mowa to wielu z was zapomna, że większość youtuberów nie ma normalnego partnerstwa lecz jest w sieciach partnerskich co oznacza, że dochód jest 2-3 kronie niższy.

Osobiście nie oglądam mandzia czy blowa bo (według mnie) nie pokazują nic ciekawego. Kogoś nie stać na premium minecraft, więc patrzy jak inni grają na publicznych serwerach.

Trochę mnie boli, że największą sławę mają właśnie letsplejerzy jednak to właśnie oni rozbudowali polski youtube. Przestały być ważne konkretne filmy a zaczęto dostrzegać konkretne kanały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...