Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Nowa edycja][Autorskie pluginy][Drop ze stone][Dedyk 24/7][Autorskie gildie][Survival][Ogarnięta administracja]Nesteria zaprasza do siebie!

Nesteria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam!

Dziś chciałbym zaprezentować serwer Nesteria.PL, który istnieje już ponad rok!

Przejdźmy zatem do prezentacji!

Ogólne

Na serwerze panuje miła atmosfera. Specjalnie dla naszych graczy napisaliśmy autorskie pluginy! Od ostatnich edycji wprowadziliśmy kilka zmian. Mianowicie od teraz, surowce można wydobyć ze stone (autorski plugin), zostały wprowadzone autorskie gildie oraz wiele ciekawych nowości.

Dzisiaj rozpoczęliśmy nową edycję serwera, która rozpoczęła nową "wersję" naszej Nesterii (v2). Na tą okazję kupiliśmy serwer dedykowany 64 GB RAM, procesor Intel Bi Xeon E5-2687W z przepustowością łącza 1 Gbps.

Coś więcej na temat

W tym przedziale zamieszczę najważniejszcze informacje:

IP serwera :

Nesteria.PL

Strona internetowa:

Nesteria.PL

Ilość slotów: 100 (jeśli będzie napływ graczy - zwiększymy je)

Non-Premium: Tak

Autorski itemshop: Tak

Autorskie pluginy: Tak

Dobra zabawa: Tak

PvP: Tak

Zwierzęta/potwory: Włączone

Drop ze stone: Tak

To by było na tyle mojej prezentacji, mam nadzieję, iż spotkamy się razem na serwerze! :)

W razie jakichś błędów - proszę o zgłoszenie mi ich na PW bądź w tym wątku.

Opublikowano

Moderator,SuperMod,typy z ranga PolandCraft spamia na czacie nic sie nieda napisac pisza o dupie marynie. servera nie polecam lipa

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego na serwerze pisze [GLaDOS] wydaje mi się czy autorzy serwera nie mieli pomysłu na nazwe i zerżneli za przeproszeniem od mc.skkf.net ?
Jeden wielki spam na serwerze .
Skoro jesteście tak wielką siecią to dlaczego nie napiszecie skryptu na chat ? Który każe pisać co 3 sekundy?

Za dużo oczojeba*ych kolorów które z pewnością ,,dokuczają'' naszemu wzrokowi i zrażają jednocześnie osoby grające.

212z9rs.jpg

Opublikowano

@up. Jeśli chodzi o [GLaDOS] było to naszym pomysłem (ok. miesiąc po stworzeniu serwera), który wprowadziliśmy ok. 1,5 roku temu :) Nic tutaj nie jest zerżnięte, żartobliwie mógłbym powiedzieć, że to raczej właściciele mc.skkf.net od nas to zerżnęli. Ta kwestia została wyjaśniona.

Co do chatu i kolorów - nie zauważyłem, by ktoś się skarżył na oczojebne kolory na chacie, poza tym - mamy zamiar napisać plugin ograniczający wiadomości na chacie co 3 sekundy.

Bardzo dziękuję Ci za podzielenie się swoją opinią, staramy się robić serwer przyjazny dla graczy, można powiedzieć "od gracza dla gracza". To tyle.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...