Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Katarina

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Pentarina jest najlepsza chodź też większosć uważa ze podstawowy skrypt na kate ten ktory mozesz se sciagnąc w bol też jest dobry.

I teraz nie dawno wyszedł skrypt na kate na SAC który też zapowiada sie fajnie ale ma jeszcze kilkach błedów(wyskuja czasami bug splaty.)

Więć ja polecam Pentrine a jak chcesz sam prosty skrypt na kate to ten podstawowty w bolu :D

Opublikowano

Ogarnąłem się właśnie sobie funkcje pentariny, wydaje mi się ze to mi wystarczy, jednak zastanawiam się nad SAC bo ten autouse itemkow mnie korci :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja tam próbowałem prawie wszystkich ( poza SAC pluginem ) i szczerze stary eXtragoZa był dla mnie najlepszy. Robi co potrzebne, i o to chodzi.

Tak samo z Ryze, wszyscy że GloryRyze bo milion funkcji, a i tak każdy używał Lasthitów i combo :3 Ew. VIPowy od dekarona2 też jest całkiem ok, ale eXtragoZa jest wystarczający.

Itemów też przecież używa, pentraina też powinna z tego co pamiętam więc SAC nie dodaje nic nowego :3

Opublikowano

Ja tam próbowałem prawie wszystkich ( poza SAC pluginem ) i szczerze stary eXtragoZa był dla mnie najlepszy. Robi co potrzebne, i o to chodzi.

Tak samo z Ryze, wszyscy że GloryRyze bo milion funkcji, a i tak każdy używał Lasthitów i combo :3 Ew. VIPowy od dekarona2 też jest całkiem ok, ale eXtragoZa jest wystarczający.

Itemów też przecież używa, pentraina też powinna z tego co pamiętam więc SAC nie dodaje nic nowego :3

Może i nie dodaje ale jeszcze bardziej ułatwia bo np w SAC'u masz pokazany zasieg wszystkich skill i automatycznie ustawia ci kogo ma kata pierwszego fokusować.

Opublikowano

Może i nie dodaje ale jeszcze bardziej ułatwia bo np w SAC'u masz pokazany zasieg wszystkich skill i automatycznie ustawia ci kogo ma kata pierwszego fokusować.

SAC nie dodaje żadnych zasięgów, to zależy od autora. Automatyczny TS jest dostępny na forum BoL'a, Sida go tylko wrzucił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...