Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka Genesis G55 Problem z poruszaniem myszy.

GruszekPie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzisiaj kupiłem myszkę gamingową genesis G55.Podłączam,niby wszystko działa.Włączam cs:go a tam ktoś strzela do mnie z tyłu.Próbowałem się odwrócić i go szczelnoć ale myszka mi na to nie pozwoliła.Jakby blokowała się gdy szybko nią przesuwam,bo gdy robię to wolno wszystko działa normalnie.Wygląda to mniej więcej tak że jak ruszam wolno to mysz działa bez zarzutów,ale gdy ruszę nią po całej podkładce gryzoń blokuje się i robi dziwne ruchy spowolnione lekko przerywane.

Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki do Myszy

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

A masz stery na płycie ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...