Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - oszust.

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc przejdę od razu do tematu, kupiłem buty - koleś ich nie wysłał, po czym została strona z aukcją usunięta przez pracownika Allegro, napisałem ticket do nich, że sprzedający nie odpisuje mi na maila itd. po chwili pracownik odpisał że przyznał ostrzeżenie sprzedającemu i jeżeli w ciągu 5 dni nie skontaktuje się ze mną w celu oddania kasy to mam do nich napisać znowu, minęło 5 dni i nie dostałem żadnego maila od sprzedającego, napisałem ponownie do allegro - jedyna czynność którą umieją wykonać to zawiesić im konto i jak to napisali "jeżeli zwrot pieniędzy nie przyjdzie na konto bankowe, to proszę o zgłoszenie sprawy na policje" no spoko, tylko że jest program ochraniający kupujących tyle że trzeba wypełnić odpowiedni formularz (o tym to już nie wspomnieli) który wysyłają na maila (?), napisałem z prośbą o takowy formularz i nie dostałem żadnej odpowiedzi, całe allegro...Jakieś rady?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Idziesz na policje przedstawiasz na spokojnie całą sprawę, oni ją badają i na bieżąco będą Cię informować - co masz zrobić lub co masz im jeszcze przekazać, innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

Spoko, tylko że wiem jak przebiegają takie sprawy, kumpel został okradziony przez zakup w internecie rok temu w maju, do tej pory nie odzyskał pieniędzy choć zgłosił to na policje a sprawa sądowa nadal jest otwarta -_-

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...