Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Cupon event

TwojaOdbytnica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Tak jak w temacie ;) Mam dopiero niecały 6 lvl a chcialbym dobić 11 i z kuponowego premiuma kupic sobie psg.

Oczywiście z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jest to drugi raz gdy zostalo to dodane. Wczesniej bylo takze w coupon evencie, jednak wyli zbugowane i 80% osob dostawalo tylko itemki tj. supermaster, mp5k red itp a premium nie. Teraz to naprawili. Jednak nie zawsze jest ona jednodniowa. Jest losowo na 1-3 dni.

Opublikowano

Witajcie.

Tak jak w temacie ;) Mam dopiero niecały 6 lvl a chcialbym dobić 11 i z kuponowego premiuma kupic sobie psg.

Oczywiście z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam :)

Wróżbita Maciej wie :)

My nie możemy tego wiedzieć dopóki nie dostaniemy od nich info albo do póki po prostu nie zniknie

A tak przy okazji. Często nexon daje okazje do zgarnięcia tego jednodniowego premiuma? Czy to pierwsza okazja?

Nexon dba o graczy.To nie jest 1 raz :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Wróżbita Maciej wie :)

My nie możemy tego wiedzieć dopóki nie dostaniemy od nich info albo do póki po prostu nie zniknie

Nexon dba o graczy.To nie jest 1 raz :)

gdyby dbał jak to ująłeś to by naprawił poprzednie eventy miał kilka okazji by to zrobić np. fraza na chatie czy ww. premka za kupony :D
Opublikowano

gdyby dbał jak to ująłeś to by naprawił poprzednie eventy miał kilka okazji by to zrobić np. fraza na chatie czy ww. premka za kupony :D

Co ty w ogóle dziecko komentujesz ? Grałeś zza czasów g1? Jak nie to buzia na kłódkę.Porównując nexona do g1 to nexon bije ich na łeb ale zrobią coś to jeszcze Ci źle co nie?

Po 2 nie oczerniaj wszystkiego związanego z wr bo co nie patrze to twoje posty zawsze oczerniają tą gre.Nie pasuje Ci ona? To WYJDŹ z tego działu!!!

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

grałem za czsów g1 dokładnie od początku chapteru 2, i ja jeśli już to pisze fakty więc o co te spiny ?

a tak wgl. to jest forum jak byś nie wiedzał ;)

Opublikowano

Co do tematu:

Myślę, że wbicie do 11 levela to nie jest jakiś problem, kwestia kilkunastu może nawet kilku dni.

Warto mieć oczywiście dużo dinnarów na koncie, żeby kupić jak najwięcej przez jeden dzień.

Na moje zdanie event powinien potrwać jeszcze jakiś czas, myślę, że zdążysz.

grałem za czsów g1 dokładnie od początku chapteru 2, i ja jeśli już to pisze fakty więc o co te spiny ?
a tak wgl. to jest forum jak byś nie wiedzał ;)

Zaczynasz mnie irytować, przede wszystkim te spiny z użytkownika wywołujesz ty, mam nadzieję, że to ostatni raz, inaczej się pożegnamy.

Nie podoba się, do widzenia.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli event potrwa te 2 tyg to się spokojnie wyrobie latwo idzie dinarów wydawać nie musze, bo kupilem za nxy g36 i adrenaline + za 10 tys dinarow mp5k i taki zestawik mi starcza.

Mam jeszcze male pytanko które mnie nurtuje, a nie chce srac na prawo i lewo nowymi tematami. Mimo, że gram od closed bety nigdy nie dowiedziałem się jak to jest ze statystykami gry. Wiadomo jeśli wyjdziemy w trakcie gry expa nie dostaniemy, ale co ze statysykami? (kile/deady) Zapisują się czy nie?

Opublikowano

Jeśli event potrwa te 2 tyg to się spokojnie wyrobie latwo idzie dinarów wydawać nie musze, bo kupilem za nxy g36 i adrenaline + za 10 tys dinarow mp5k i taki zestawik mi starcza.

Mam jeszcze male pytanko które mnie nurtuje, a nie chce srac na prawo i lewo nowymi tematami. Mimo, że gram od closed bety nigdy nie dowiedziałem się jak to jest ze statystykami gry. Wiadomo jeśli wyjdziemy w trakcie gry expa nie dostaniemy, ale co ze statysykami? (kile/deady) Zapisują się czy nie?

Tak, zapisują się.

Bo gdyby się nie zapisywały to mógłbym mieć kd 9.0 xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź akurat w moim przypadku zapisywanie statysyk po wyjściu dziala na moją korzyść. Rzadko kiedy opuszczam grę z własnej woli. Jestem można powiedzieć weteranem warrocka gram od początku closed bety mialem 3 letnią przerwę (od 2010r). Stare konta przepadly jedno sprzedane (myślalem, że to już koniec tej gry) drugie zbanowane za idiotyczny pomysł cheatowania. Teraz powoli przypominam obie jak w to się gralo co owocuje czasem killstreakiem nawet 23killów. A, że to nowe konto aktualnie 6lvl i 73% z miejsca jestem uznawany za cheatera mimo że ostatni raz cheat do jakiejkolwiek gry miałem na komputerze 3 lata temu, a co dopiero żeby cheat wlączyć. Najczęściej staty tutaj przyklad 23:0 na alberonie kończą się tragicznie w skutkach (kick). Cieszy mnie, że to liczy sie do k/d. I teraz narodzilo się kolejne pytanko czy zalożenie pokoju jako super master zabezpieczy mnie przed kickami? Golda miałem raz w życiu i niekorzystalem z fukncji zakładania pokoju więc nie wiem jak to wygląda.

Tak przy okazji macie tutaj jakaś pełną listę aktualnych profitów za zakup golda 30dni? I przy okazji slyszałem, że teraz co określony level dostaje sie daną broń np. 13 lvl to famas na 7 dni czy to prawda?

Opublikowano

jesli zalozysz pokój z super masterem to inni i tak bedą mogli Cię kickąć, ale możesz wyłączyc opcje kickania tylko jest to troche ryzykowne gdy wbije jakis hacker, to wtedy się go nie kicknie ;)

Opublikowano

Powiem Ci, lepiej mieć super mastera, wyłączyć kickanie i limit graczy, żeby po prostu po chwili nie wbił hacker, tak to będziesz mógł spokojnie grać.

Ewentualnie jak hackera zauważysz w pierwszej rundzie to wyjdziesz z rooma i nowy założysz.

Innych wyjść nie ma, takiego zabezpieczenia niestety nie ma, choć można napisać sugestię na forum nexona. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...