Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 1.7

Zw14d3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jaki termin wy przewidujecie aktualizację 1.7 ? Ja przewiduję, że to będzie Christmas update :)

Jestem jaki jestem akceptujesz albo spie******

Opublikowano

raczej nie prędko. pamiętam horse update jak długo czekaliśmy. z tego co wiadomo będą duże zmiany np. barwione szkło, nowe biomy..... możliwe że w styczniu będzie albo jeszcze w grudniu. a jak się pospieszą to wcześniej. ale jest na co czekać

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Tak naprawdę to 1.7 mają już dawno gotowe. Jak myślicie - ile to jest problemu dopisania do kodu kilka linijek ? Teraz tylko chcą dać czas ludziom w np. Bukkicie, aby nowy silnik opracowali. Po za tym, gdyby updateb szybko dali autorzy modów i pluginów by nie wyrabiali tak samo autorzy paczek.

Opublikowano

Pewnie będzie po MINECON

Minecon 2-3 listopad

Przykładowy biom

DtYeEDO.jpg

To nie biom tylko nowy rodzaj renderingu-amplified czwarty po normal,flat i large biomes

Opublikowano

Zapewne po Minecon lub zrobią nam niespodziankę i dadzą nam już w październiku. Chyba, że opóźni się i będzie przed grudniem.

Opublikowano

Ja bym chciał aby dodali jakieś dodatkowe bronie prócz mieczy i łuku. Np jakaś włócznia, maczuga albo taka kula na łańcuchu co można nią atakować do 5 kratek (lewy przycisk myszy - atak jak mieczem, prawy przycisk myszy - rzuczasz kulą i trafiasz gracza po czym znowu klikasz prawym i wraca do ciebie jak w wędce) ;D

Opublikowano

Ja bym chciał aby dodali jakieś dodatkowe bronie prócz mieczy i łuku. Np jakaś włócznia, maczuga albo taka kula na łańcuchu co można nią atakować do 5 kratek (lewy przycisk myszy - atak jak mieczem, prawy przycisk myszy - rzuczasz kulą i trafiasz gracza po czym znowu klikasz prawym i wraca do ciebie jak w wędce) ;D

Ale to już nie będzie minecraft :P

Jestem jaki jestem akceptujesz albo spie******

Opublikowano

Ale to już nie będzie minecraft :P

Bądźmy szczerzy - teraz minecraft to rpg. I to tak myślę od dodania edndu - końca gry.

Opublikowano

Tak naprawdę to 1.7 mają już dawno gotowe. Jak myślicie - ile to jest problemu dopisania do kodu kilka linijek ? Teraz tylko chcą dać czas ludziom w np. Bukkicie, aby nowy silnik opracowali. Po za tym, gdyby updateb szybko dali autorzy modów i pluginów by nie wyrabiali tak samo autorzy paczek.

No to jest duzy problem... (szczegolnie ze mc ma naprawdze dziwnie zrobiony kod... ze oni sie lapia o co tam chodzi z metodami np: abc(AA d, gd e, csa efr), no chyba ze oryginlany kod wyglada inaczej ale specjalnie go tak utrudniaja.)

A bukkit nie robi updatow przed wydaniem oficjalnej wersji bo im sie to nie oplaca. Bo co tydzien lub 2 musieli by odnowa

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Jest taka broń w modzie "balkon weapon mod" jest na 1.6.2 więc teraz możesz sobie pograć z taką bronią :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...