Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 client metka jaki powstał

ILay21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wiesz że to 1 klient? 1 to już mieli wczesniej,bo metin był robiony duuużo wcześniej.

Btw klient jak klient. (good luck z edycją ;d)

źródło to twój dysk,a przed dyskiem epvp.

RauE0Ri.png

Opublikowano

ten klient, którego zapostowałeś, jest z pełnej wersji gry. Znalazłem klienta z zamkniętej bety. Prawdopodobnie jest to nawet prototyp, który był dostępny wyłącznie dla programistów Ymir. Datowany jest na rok 2004 (czyli możliwe, że jest on z open bety). Zweryfikowany. Aby pobrać klikamy ikonkę strzałki spadającej na tackę i potem przycisk po prawej. Nie mam skanu, więc jak mod wywali to trudno, mi się uploadować nie chce :D

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=31533&uk=2214888098
57199140501148694665.png

Opublikowano

Skąd wiesz że to 1 klient? 1 to już mieli wczesniej,bo metin był robiony duuużo wcześniej.

Btw klient jak klient. (good luck z edycją ;d)

źródło to twój dysk,a przed dyskiem epvp.

Nie nie to nie bylo epvp jak cos to chyba turkmmo

3392542656.png

Opublikowano

Dzięki, oblukam to i zobaczę czy mi się przyda ;D

mozesz zrobic skan ? byl bym ci wdzieczny

3392542656.png

Opublikowano

ten klient, którego zapostowałeś, jest z pełnej wersji gry. Znalazłem klienta z zamkniętej bety. Prawdopodobnie jest to nawet prototyp, który był dostępny wyłącznie dla programistów Ymir. Datowany jest na rok 2004 (czyli możliwe, że jest on z open bety). Zweryfikowany. Aby pobrać klikamy ikonkę strzałki spadającej na tackę i potem przycisk po prawej. Nie mam skanu, więc jak mod wywali to trudno, mi się uploadować nie chce :D

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=31533&uk=2214888098

Nic tylko nagrać na płytkę i oprawić w ramkę :D. A tak na poważnie Client 2010 po wywaleniu syfu to najlepsza podstawa serwera. Tą wersją, którą Wy zapodaliście nigdy na poważnie się nie bawiłem, kto wie, może kiedyś się z nią zapoznam.

Opublikowano

Mogę prosić o skana ?

Klient by mi się bardzo przydał.

Przydał? Ciekaw jestem do czego?:P Skoro dziś nikt sobie nie wyobraża serwera bez groty, nowych map ymir, mobów itp a tam tego nie ma:P

Opublikowano

Przydał? Ciekaw jestem do czego? :P Skoro dziś nikt sobie nie wyobraża serwera bez groty, nowych map ymir, mobów itp a tam tego nie ma:P

STAROCIOTY PAMIĘTAJĄ serwery bez żadnych grot, nowych map i mobów, gdy nie było nawet levelu obok nicku. Właśnie do tego przyda się ten klient gry.

57199140501148694665.png

Opublikowano

STAROCIOTY PAMIĘTAJĄ serwery bez żadnych grot, nowych map i mobów, gdy nie było nawet levelu obok nicku. Właśnie do tego przyda się ten klient gry.

Tak, popieram. dlatego właśnie pobrałem tego clienta. Szkoda tylko, że ma w sobie już tyle bugow, ale nie ma się co dziwić skoro to pierwszy client do metin2. Trzeba byłoby sporo poprawiać, ale mozna wyciągnąć pliki i dodać do swojego clienta, aby usunąć zbędne mb i śmieci jakie są w aktualnych clientach.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Przydał? Ciekaw jestem do czego? :P Skoro dziś nikt sobie nie wyobraża serwera bez groty, nowych map ymir, mobów itp a tam tego nie ma:P

Wolisz pracować na jakiś gotowcach ?

Mi ten klient by się bardzo przydał.

Nie muszę Ci mówić do czego bo i tak nie zrozumiesz.

Opublikowano

Wam też nie działa żadna binka z tego folderu ? Chętnie bym sobie popatrzył jak to wyglądało kiedyś ;P

mi normalnie dzialalo jak zrobilem launchera za pomoca connec hanger czy jakos tak nie pamietam jak sie nazywal ten program ;/

3392542656.png

Opublikowano

mi normalnie dzialalo jak zrobilem launchera za pomoca connec hanger czy jakos tak nie pamietam jak sie nazywal ten program ;/

Też próbowałem, bo zrobiłem sobie binke jako exe (dawniej nazywane "spolszczenie") tylko, że jak uruchomiłem raz to było ok, a za drugim razem jakiś log z krzaczkami. Reinstalowałęm całego clienta, ale nic to nie dało :(

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Też próbowałem, bo zrobiłem sobie binke jako exe (dawniej nazywane "spolszczenie") tylko, że jak uruchomiłem raz to było ok, a za drugim razem jakiś log z krzaczkami. Reinstalowałęm całego clienta, ale nic to nie dało :(

podesle ci potem dobra binke ktora dziala

3392542656.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Locale to nie problem, napisze z góry, chodzi o plik locale.cfg, potem najwyzej przeniesc root, uiscript i locale, dodac osobno grote, i mamy gotowca do edycji o bardzo niskiej wadze, polece jeszcze EterNexus, program który kompresuje pliki epk :D

Jeszcze pytanie, tak jakby, dlaczego w tym Client nie ma skili z bety? :x

Mam na mysli np to:

screen03.jpg

screen01.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...