Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kupno] Komputer

Intesive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem ciekawa ofertę na tablicy, jest na sprzedaż komputer stacjonarny o parametrach:

intel core 2 quad 4x2.4ghz,

dysk 320gb,

grafika geforce 9600gt 512mb,

zasilacz chieftec gps 450w,

ram 3gb.

Sa założone chłodzenia nowe na procesor i grafikę, w gratisie myszka i klawiatura bezprzewodowe oraz klawiatura przewodowa k200 logitech. Komputer za 600zł, bede grał moze w cod bo2, na pewno fifa13/14, cs go, jakies rpg typu neverwinter. Ten komputer sie nada? Jak z cena?

Opublikowano

możesz brać w tej cenie rewelka w dodatku myszka klawiatura... do tego zasilacz dobry) grafika jeszcze da rade na bf 3 low 800/600 intel core 2 quad .. 3 gb ramu dobry bierz

Opublikowano

Witam. Znalazłem ciekawa ofertę na tablicy, jest na sprzedaż komputer stacjonarny o parametrach:

intel core 2 quad 4x2.4ghz,

dysk 320gb,

grafika geforce 9600gt 512mb,

zasilacz chieftec gps 450w,

ram 3gb.

Sa założone chłodzenia nowe na procesor i grafikę, w gratisie myszka i klawiatura bezprzewodowe oraz klawiatura przewodowa k200 logitech. Komputer za 600zł, bede grał moze w cod bo2, na pewno fifa13/14, cs go, jakies rpg typu neverwinter. Ten komputer sie nada? Jak z cena?

On na pewno dla Ciebie czy dla brata? ;P

A co do samego kompa to nie jest zły ale ja jakoś tablicy nie ufam. Jak już kupujesz to weź za pobraniem i sprawdź od razy czy wszystko się zgadza :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@2up

Przesyłka za pobraniem nic nie da, bo przy odbiorze można jedynie sprawdzić czy nie ma uszkodzenia powstałego przy transporcie. Więc wtedy nie sprawdzi się czy jest to co powinno być i czy to działa. Na takich serwisach najlepiej kupować jedynie z odbiorem osobistym bo wtedy masz pewność co odbierasz.

A co do tematu to w tej cenie może być, choć w jakieś nowsze gry raczej nie zagrasz bo ta karta za mocna nie jest. Ale do tych gier co podałeś to wystarczy, a po zmianie karty graficznej zagrasz w coś nowszego. I dobrze że zasilacz jest dobry a nie jakiś no-name.

Opublikowano

Spokojnie. Będę kupował przez allegro. Łapcie plusy za odpowiedzi. I tak ten komputer for me. :D

p.s znalazłem cos bardziej ciekawego za 600zł, oto parametry:

intel quad 2.4,

grafika 7770 (poł roku ma i na gwarancji),

ram 2x 1gb oraz 1x 2gb (na gwarancji ta druga),

mobo asus p5k pro,

dysk 320gb,

zasilacz corsair 450w.

Co o tym sadzicie? Zagram w bfa na medium? 1280x1024 tylko bo taki monitor mam narazie.

Opublikowano

Dowiedz się jeszcze czy karta ddr3 czy 5, jak 5 to świetnie (sama kosztuje ok 350zł) a jak ddr3 to i tak za taką cenę bardzo dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...