Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pet Gui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka błędów masz w sysser

w game.py w linijce 2072 masz jakiś błąd

Poza tym networkModule linijka 231 i system.py linijka 130

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

ta 2072 linijka to self.PetExpBar.SetPercentage(PetProcentExp, 100)

a dodawałem tak jak tam pisze

Geht an das Ende der game.py und fügt das ein:

z czego rozumiem, że trzeba to dodać na koniec game.py, chyba, że się mylę?

Opublikowano

Kilka błędów masz w sysser

w game.py w linijce 2072 masz jakiś błąd

Poza tym networkModule linijka 231 i system.py linijka 130

Czemu twierdzisz, że coś ma nie tak w networkmodule.py i system.py?

Tyle lat tu siedzisz i nawet syserr'a nie umiesz czytać? Żałosny w chuj jesteś.

@OgienKurde, rzuć cały plik game.py bo pewnie dodawałeś to na pałę i wrzucałeś chuj wie gdzie skrypty z poradnika.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Czemu twierdzisz, że coś ma nie tak w networkmodule.py i system.py?

Tyle lat tu siedzisz i nawet syserr'a nie umiesz czytać? Żałosny w chuj jesteś.

@OgienKurde, rzuć cały plik game.py bo pewnie dodawałeś to na pałę i wrzucałeś chuj wie gdzie skrypty z poradnika.

Napisałem mu co sysser wywala ;) , czytaj ze zrozumieniem:

Podałem gł błąd który jest w game.py

Dodałem jakie ma jeszcze błędy: networkModule.py, system.py

Które nie muszą powodować błędu clienta..

Wskazałem mu gł błąd który leży w game.py, dodałem "poza tym masz błąd w plikach networkModule.py, system.py

@Uwież pomagam tu od 2010-2011 roku, pomogłem już nie 1 osobie, a twoje posty nic nie wnoszą do tematu jedynie spam, przeglądałem twoją zawartość i jest ona dość ciekawa, większość postów to krytyka innych serwerów,lub tematów użytkowników.

2252770056.png

Opublikowano

Napisałem mu co sysser wywala ;) , czytaj ze zrozumieniem:

Podałem gł błąd który jest w game.py

Dodałem jakie ma jeszcze błędy: networkModule.py, system.py

Które nie muszą powodować błędu clienta..

Wskazałem mu gł błąd który leży w game.py, dodałem "poza tym masz błąd w plikach networkModule.py, system.py

@Uwież pomagam tu od 2010-2011 roku, pomogłem już nie 1 osobie, a twoje posty nic nie wnoszą do tematu jedynie spam, przeglądałem twoją zawartość i jest ona dość ciekawa, większość postów to krytyka innych serwerów,lub tematów użytkowników.

Jeżeli nadal twierdzisz, że miał jakikolwiek błąd w system.py i networkmodule.py to oznacza, że naprawdę nie umiesz czytać syserr.

Wiesz chociaż co jest syserr i jakie ma przeznaczenie?

@ System petów dla początkujących jest dobry bo ma to co potrzeba na hamachi ale nie polecam go używać na dedykach bo są bugi. ;d

Opublikowano

Jeżeli nadal twierdzisz, że miał jakikolwiek błąd w system.py i networkmodule.py to oznacza, że naprawdę nie umiesz czytać syserr.

Wiesz chociaż co jest syserr i jakie ma przeznaczenie?

@ System petów dla początkujących jest dobry bo ma to co potrzeba na hamachi ale nie polecam go używać na dedykach bo są bugi. ;d

Błąd mógł mieć spowodowany złym pakerem . występuje On przy plikach clientside terenza , dlatego też dał fixa ,Owszem wiem czym jest sysser bo to dzięki niemu wiedziałem jaki błąd popełniałem przy dodawaniu Chanel Hangera,pokaż/chowaj questy.

Wypisałem mu tylko to co pokazuje zawartość syssera którą wrzucił na wklej.to

Ty napisałeś to samo, że błąd popełnił w game.py

2252770056.png

Opublikowano

Błąd mógł mieć spowodowany złym pakerem . występuje On przy plikach clientside terenza , dlatego też dał fixa ,Owszem wiem czym jest sysser bo to dzięki niemu wiedziałem jaki błąd popełniałem przy dodawaniu Chanel Hangera,pokaż/chowaj questy.

Wypisałem mu tylko to co pokazuje zawartość syssera którą wrzucił na wklej.to

Po co mu wypisać jeżeli widzi zawartość? Bez sens.

Błąd miał tylko i wyłącznie w game.py a brakowało pewnie jakiegoś przecinka.

Błąd przez zły packer? Bitch please.... (nie ma błędnej deskrypcji paczki w syserr)

Terenzo dał fixa bo użytkownicy nie umieli rozpakować "zabezpieczonego" pliku.

Coraz bardziej uświadamiasz mnie, że przez te lata nic nie umiałeś i nic nie umiesz. (dodanie rzeczy z poradników to żadna filozofia majstrze)

@ Czy autor tematu w końcu poda zawartość game.py, żeby mu pomóc?

Opublikowano

Po co mu wypisać jeżeli widzi zawartość? Bez sens.

Błąd miał tylko i wyłącznie w game.py a brakowało pewnie jakiegoś przecinka.

Błąd przez zły packer? Bitch please.... (nie ma błędnej deskrypcji paczki w syserr)

Terenzo dał fixa bo użytkownicy nie umieli rozpakować "zabezpieczonego" pliku.

Coraz bardziej uświadamiasz mnie, że przez te lata nic nie umiałeś i nic nie umiesz. (dodanie rzeczy z poradników to żadna filozofia majstrze)

@ Czy autor tematu w końcu poda zawartość game.py, żeby mu pomóc?

Mylisz się Terenzo dał fixa ponieważ przy wypakowywaniu root 1 plik ulegał uszkodzeniu, jak chcesz możesz się go spytać lub poczytać posty ;)

Ps: Chanel Hanger, pokaż/chowaj questy i kilka bajerów które mam w cliencie brałem z poradników tak? ;> heh to ciekawe,znajdz mi poradniki, a jak już jakiś znajdziesz spójż na datę umieszenia poradnika a na temat "Nowa funkcja w szepcie" porównaj daty.

Terenzo:

za dużo czytania, nie chce mi sie, mam lepsze rzeczy do roboty 	14:26
Ja:

dałeś fixa bo plik jakiś w root przy wypakowywaniu ulegał uszkodzeniu  i po spakowaniu clienta wywalało nie?	14:27
Terenzo:

tak

2252770056.png

Opublikowano

Czy Twoje game.py wygląda tak samo jakie je dałeś? Czyli na początku nasrane enterów i na końcu też?

Jeżeli nie to jebnij enter na samym końcu (ma być bez 2 tabów które mogą Ci się stworzyć) spakuj i sprawdź.

Opublikowano

teraz nie pokazuje gui bez wgranego uiaffectshower, a jak wgram uiaffectshower (tego niemieckiego z tematu z pet gui) to wywala metina przy logowaniu, zdziwiło mnie jeszcze to, że z tego tematu petów uiaffectshower waży mniej od mojego.

Macie po plusie, ale zobaczcie jeszcze czym się różnią

http://www.speedyshare.com/K2q5W/uiaffectshower.py - ten z tematu
http://www.speedyshare.com/7Ssct/uiaffectshower.py - mój 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...