Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry polski rap

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jako iż spodobało mi sie kilka piosenek dobrego polskiego rapu szukam więcej ale nie jestem najlepszy w tym dam parę przykładów:

A tutaj zajebisty przykład którego rapu nie chce widzieć

chyba macie dobry przykład i nie hejtuje tutaj nikogo ale taki rap to dla mnie tylko poniżanie polskiego rapu

Opublikowano

Nie za bardzo ;/ jezeli ma byc z jak by to nazwa... jezeli ma byc na wolnym bicie ( chyba tak to sie nazywa ) to ma byc duzo adrenaliny tak jak na s2p

Opublikowano

Siemka jako iż spodobało mi sie kilka piosenek dobrego polskiego rapu szukam więcej ale nie jestem najlepszy w tym dam parę przykładów:

A tutaj zajebisty przykład którego rapu nie chce widzieć

chyba macie dobry przykład i nie hejtuje tutaj nikogo ale taki rap to dla mnie tylko poniżanie polskiego rapu

Przecież te "dobre" kawałki są równie chujowe co ten Kaena więc nie wiem czego ty szukasz skoro chcesz dobry rap, a sam podajesz chujowych raperów z krawężnika muzycznego.

Skoro chcesz DOBRY rap to masz Zioła

Opublikowano

Przecież te "dobre" kawałki są równie chujowe co ten Kaena więc nie wiem czego ty szukasz skoro chcesz dobry rap, a sam podajesz chujowych raperów z krawężnika muzycznego.

Skoro chcesz DOBRY rap to masz Zioła

Pamiętam ty masz swoja opinie a ja swoja ronimy sie ;) nadal nie to

Opublikowano

Kawałki KaeN'a są chujowe? Powiem Ci tyle, że sam taki jesteś. Jeśli Ci się nie podoba to tego po prostu nie słuchaj, Dawid ma swój własny unikalny styl i nie każdemu musi się on podobać. A ja go słucham, lubię, szanuję i nie będziesz go obrażał kmiocie -,- Jak chcesz dobrych kawałków to tutaj w tematach o rapie jest ich multum, poszukaj trochę.

Opublikowano

Kawałki KaeN'a są chujowe? Powiem Ci tyle, że sam taki jesteś. Jeśli Ci się nie podoba to tego po prostu nie słuchaj, Dawid ma swój własny unikalny styl i nie każdemu musi się on podobać. A ja go słucham, lubię, szanuję i nie będziesz go obrażał kmiocie -,- Jak chcesz dobrych kawałków to tutaj w tematach o rapie jest ich multum, poszukaj trochę.

nie, wypierdalaj z chujowymi opiniami, chujowy jest i kseruje Eminema, no ale tak się kończy jak się ma chuja w uszach i angielskiego nie zna

edit truskulu zapraszam do tematu o rapie, tam jeszcze bardziej jeździmy po tym łaku

Opublikowano

Dobra jeden podziękuje bo wiedziałem ze to sie tak skonczy...

kolejny pierdolon* 12 latek który nie rozumie co to są opinie a jego avatar to minecraft mam nadzieje ze takich jak ty będzie mniej a po 2 nie podoba mi sie i fakt nie słucham debil* dlatego dałem tylko przykład słuchałem nutki raz i podziekowalem.

Jednak ludzie w Polsce sie nie zmienili i nie zmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...