Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dedyk + Błąd łączenia w grze

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błąd polega na tym, że jak próbuję zalogować się do gry, to wyskakuje błąd podczas łączenia,sym-linki są w auth, itd., sysery od auth do game są czyste, ip w rootach dobre, także nie wiem, co jest tego przyczyną..

Dedyk jest na OVH, wszystko instalowało się pomyślnie porty, mysql, itd.. serwer z serii kimsufi

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

moze pong w game nie zgadza sie z tym w cliencie ?

strzelam tylko

Pong to by było " Zostaniesz połączony z serwerem " a nie " Błąd podczas łączenia się z serwerem " :P

Może serwer na najnowszej bince jest a Ty używasz clienta 2k8-2k10 ?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Możliwe że masz poblokowane porty lub coś w tym stylu <3 - nie no troll :D

Przeinstaluj pliki dedyka jest może jakiś błąd krytyczny podczas instalacji którego nie wyświetliło

106ir79.png

Opublikowano

nie wiem co ale właśnie wbiłem na serwer a jeszcze 10 minut temu nie było takiej mozliwości :)

Możliwe że masz poblokowane porty lub coś w tym stylu <3 - nie no troll :D

Przeinstaluj pliki dedyka jest może jakiś błąd krytyczny podczas instalacji którego nie wyświetliło

na serwie non stop ktoś grał patrząc na licznik online 2-5 osób było non stop
wczoraj ściągnąłem sobie tego serwa to ni chu chu nie dało rady wbić zmieniałem pongi w cliencie , porty na logowanie nic nie szło dzisiaj włączam podstawowego i nagle działa

teraz tak jeszcze go włączam (nie jestem tam nikim nie mam wglądu w pliki jak cos) i raz mam łączenie z serwerem i nie idze połączyć a raz loguje i bardzo łądnie działa
nie ogarniam tego

Pong to by było " Zostaniesz połączony z serwerem " a nie " Błąd podczas łączenia się z serwerem " :P

Może serwer na najnowszej bince jest a Ty używasz clienta 2k8-2k10 ?

było cały czas Zostaniesz połączony z serwerem nie wyskakiwał błąd ... i tam dalej :) dlatego sugerowałem ze to pong , ale patrząc teraz widze ze to nie pong bo grał aktualnie :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...