Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Product Key

Genionew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Urwało mi się kawałek naklejki z kluczem... Nie widać 3 liter, których niestety nie mogę odgadnąć. Czy są jakieś inne miejsca, gdzie ten klucz jest zapisany? Albo czy jest jakiś sposób, żeby odzyskać klucz?

Opublikowano

Chcesz ten klucz wykorzystać po raz pierwszy czy robisz format ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Witam. Urwało mi się kawałek naklejki z kluczem... Nie widać 3 liter, których niestety nie mogę odgadnąć. Czy są jakieś inne miejsca, gdzie ten klucz jest zapisany? Albo czy jest jakiś sposób, żeby odzyskać klucz?

Tak da sie :D

Osobiscie uzywałem tego programu na nim znajdziesz zakładke zaawansowane i klikasz pokaż klucz i masz; Program ten nazywa sie Sunrise Seven.

Wpiszesz w google nazwe programu pobierasz program z strony dobreprogramy.pl instalujesz ->Z resztą mam nadzieje dasz sobie rade :D

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...