Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elo Boost

-eZg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Niedawno wbiłem SAMEMU golda. Mój kolega z tego powodu ma straszny ból dupy i żeby nie być gorszym kupił elo boosta od srebra3 do golda5, widzę po jego statach, że to nie gra on tylko ktoś inny (gra postaciami, którymi nigdy nie grał ten kolega). I tu się nasuwa moje pytanie czy mogę napisać do RIOTU ,aby sprawdzili ip na którym grane są mecze teraz a na którym grane były tydzień temu np.? Czy po raporcie ma jakąś szansę, żeby dostać bana?

ps. nie mam bólu dupy, bo stać mnie na boosta czy inne rzeczy ,ale szkoda mi jest tego typa, że nie umie zrobić nic samemu, uważa się za najlepszego a nie umie wyjść z srebra,

czekam na odpowiedzi.

@down a tabelka na lolkingu ? cały czas utrzymywywała się prawie taka sama (lekkie wyskoki i ujemne po -10 lp ) a teraz podskoczyła już o 200 lp w kilka dni, to może coś dac? ;)

Opublikowano

Patrz dam ci przykład

Załóżmy że masz racje od tygodnia gra na innym IP co może oznaczać działanie elo boostera

Równie dobrze mógł zmienić internet/grać u kolegi ( tak może zinterpretować to riot)

Marne szanse na udupienie kolegi :)

vayne.png

Opublikowano

hahaha pewnie elo boost , ciekawe czy warto by mu bylo wywalac 200zl+ na wbicie z silver3 do gold 5. Nie pierdol ze boostowany tylko ty jestes jebanym gnojem ktory placze ze udalo mu sie wybic ... zal dupe sciska ze jest w tej samej dywizji co ty? na chuj sie tym interesujesz niech gra swoje i ty swoje skoro go nie lubisz to nie interesuj sie nim .

Opublikowano

Dobry z Ciebie kolega :D

Możesz napisać do supportu, że masz podejrzenie że konto jest boostowane. Są za to kary, więc jeśli ktoś to sprawdzi i okaże się, że był boost to kara będzie.

Ale ciężko określić co zrobi support, oni są nieprzewidywalni.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Po co chcesz pisać na kolego do suportu ? Jak ma tego golda to niech ma tyle w tej sprawie a to że grał z innego ip to nic ci nie da

x

Opublikowano

Elo Boosting pisz odrazu potem gram z jakimiś przydupsami w teamie xD.

A tak poważnie to chyba tylko ty masz bul dupy.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Elo Boosting pisz odrazu potem gram z jakimiś przydupsami w teamie xD.

A tak poważnie to chyba tylko ty masz bul dupy.

Moim zdaniem to obaj mają bÓl dupy ,ale tobie radzę kupić słownik ,bo ja mam bÓl dupy ,że niektórzy nie znają ortografii.

Opublikowano

Konfidenci się szerzą, bardzo nie dobrze :(

Kolego nie używaj słów których znaczenia nie znasz...

Konfident był to tajny agent, szpieg godny zaufania, a ty wypierdalasz z tekstem że Konfidenci się szerzą.

@Antywarn

Możesz napisać do supportu, lecz znając życie i tak gówno zrobią jak zawsze .

Opublikowano

Hue, do ludzi wyżej - z tego co zrozumiałem, on nawet nie ma "bólu" dupy z powodu tego, że jego kolega jest w goldzie, tylko z tego powodu, że wolałby gdyby ten kolega sam do tego golda wszedł (tu nie chodzi o dywizje, tylko też o to, że jego kolega z elo boostem nie nauczy się niczego, w goldzie może nie dać sobie rady etc. tymbardziej że po elobooscie dobierze mu takich przeciwników, że w goldzie będzie grać z platynami).

Swoją drogą, napisz do kolegi, żeby nie elo boostował, bo powinien sam nauczyć się wyjść do tego golda i pogadajcie. Jak dla mnie całe te eloboosty dla szpanu są stratą kasy. Mógłbym sobie kupić elo boosta do platyny / diamentu, ale co mi to da? Nie będę umiał tam grać. Mało obchodzi mnie to, że mam sobie silver zamiast jakiś gold, bo gram aramy, a rankedy to tylko rozrywka w przerwie.

@up Dresowa definicja konfidentów jest mniej więcej taka, że jesteś kurfom i chodzisz na policję. De facto ich brakowi mózgu nie wytłumaczysz znaczenia takich słów. ;3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

@tommy zaskocze Cie, bo jak kolega wyżej wytłumaczył żal mi dupy nie ściska wcale, osobiście samemu wyszłem z brązu4 do golda5 (ostatnie mecze spadła mi mentalnosc bo tak czy siak mam już golda a to chciałem osiągnac, czyt. nie gram swoimi bestami) tylko szkoda mi go jest bo zawsze się wywyższa a nie potrafi grać. Hehe, grałem z nim duo od bronze do srebra i w 80% przypadkach gier był carrowany przezemnie i team (grałem jungle,mida) więc nie wiem po co Twoja zbędna wypowiedź. Uprzedzę Twoją następna odpowiedź i powiem Ci ,że nie jestem biedny i nigdy nie kupiłbym boosta bo wolę grać w dywizji na którą zasługuje niż być przykładowo w diamencie i być wyzywanym od noobów,feederów etc.

Dzięki za odpowiedzi, dzisiaj napiszę do supportu ;)

@widzę, że większość gimbazy nie zna słowa konfident, gdybyście nie umieli czytać ze zrozumiem to ja mam GOLDA a jemu żał ściska dupę że nie może wbić golda tylko ma SILVER i dlatego kupił boosta, żeby nie był gorszy odemnie;)

Opublikowano

tak moze zobacz cene elo boostera z silvera3 do golda 5 . Wychodzi to okolo 320zl+ co za debil wywalil by kase by wbic sobie golda za 320 zl zamiast wywalic na rp lub na real life , Eloboosting wyjebiesz kase i ryzykujesz utraceniem konta , nie pierdol ze boostowany

Opublikowano

po co ta cała historia z tym (twoim kolegą) ? chcesz wyjść ze srebra i boisz sie że dostaniesz bana. Dodam że ostatnio w serpniu pisałeś jak wyjść z brązu 4... <12-years-old-angry-fatso> that's right ?

Opublikowano

@up niestety rozgryzłeś mnie :c

ss z sierpnia :

http://imageshack.us/photo/my-images/163/tf5y.png/

ss z poprzedniego weekendu :

http://imageshack.us/photo/my-images/841/d35c.png

temat do zamknięcia bo widzę że gimbusiarnia zaczyna spamować, dzięki wszystkim za MĄDRE odpowiedzi ;)

@zapomniałem dodać, że to nie był boost z allegro tylko boost od kolegi z reala który za boostowanie wziął opłatę w wysokości psc za xxx zł na rp na własne konto. (tyczzy się konta 'kolegi' dla nieumiejących czytać'.

Opublikowano

Tępić takich konfidentów jak ty.

Zazdrościsz komuś tego ,że może Ci dorównać i dlatego chcesz aby twój kolega dostał bana i stracił konto nad ,którym tyle pracował?

Widać ,że jesteś frajerem i zależy Ci tylko na Tobie samym. Bez urazy , to tylko moja opinia.

Co do tematu. Jest szansa ,że jeśli przedstawisz dla pracowników Riotu wystarczające dowody na to ,że twój kolega kupił boosta to jest szansa ,że on dostanie bana a ty automatycznie staniesz się zwykłą sz%*tą.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...