Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] do jaxa.

wekyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zapewne wiecie w wyprzedaży jest jaximus. Ogólnie lubie grać jaxem dlatego pasował by mi do niego skin ^^.

Jak patrzyłem na spotlight Jaximusa nie widziałem zmian w skillach. Model ogólnie mi się podoba.

Jak myślicie kupić go czy

Czekać na Jax'a nemezisa ?

Opublikowano

jax nemezis był niedawno w przecenie(sam nabylem wtedy ten skin), wiec sobie sporo poczekasz, co do skina, to juz jest kwestia twojego gustu, czy ci sie podoba czy nie, ja osobiscie bym go nie kupowal

krzychu.jpg

Opublikowano

Nemesis również jest fajny, aczkolwiek czekać jego przecenę moim zdaniem nie warto. Na twoim miejscu wziąłbym tego Jaximusa teraz, a warto to zrobić, ponieważ w grze wygląda całkiem ok i ma dosyć ładny art.

Opublikowano

Według mnie jest to świetny skin, ten model wymiata, przebija wszystkie inne skiny. Może ze skillami słabizna, ale model... Bierz go, gdyż tak, jak mówiłem - model jest boski.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Według mnie jest to świetny skin, ten model wymiata, przebija wszystkie inne skiny. Może ze skillami słabizna, ale model... Bierz go, gdyż tak, jak mówiłem - model jest boski.

To samo co kolega Lon333ly

Model tej postaci jest świetny !. Bardzo przypomina mi pantheona niestety szkoda , że skille są nie zmienione.Osobiśćie polecam Ci go kupić ze względu na piękny model:).

@

Jax nemexis nie opłaca Ci się czekać , gdyż nie dawno był w promocji i sam nabyłem tego skina. [ 08/05/2013]

Polecam Ci tego Jaximusa nie ma sensu przepłacać RP

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Jaximus to bardzo dobry, i popularny. Warto za taką cenę go kupić, choć nemezis ma zmienione animacje, to i tak nie warto czekać

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...