Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie programy w komputerze lub w procesach mogą obciążać internet ? Bo od kilku tygodni przerywa mi połączenie na jakąś minutę co jakiś czas, jest to bardzo denerwujące ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Zawsze mam to wyłączone ;/ Może mam jakiś syf czy coś ? Cleanerem czyszcze ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Na innych też ; / Podejrzewam że jest to wina dostawcy ale byli to kilka lub kilkanaście razy i nic nie zrobili by działało !!! U innych ludzi podobno działa z tego samego internetu tak więc szukam rozwiązania tego problemu . Może w ustawieniach jest coś źle tylko te jełopy nie umią tego zrobić ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jeśli to na kilku komputerach, to najlepiej jak byś sprawdził na innym routerze/modemie. Jeśli dalej by to zostało, to zapewne problemem jest coś od dostawcy.

Opublikowano

Sprawdzałem bo dwa razy spalił się router... Więc to nie jest napewno wina routera . A nie zamierzam płacić 500 zł za zerwanie umowy, a oni nie chcą przyjąć reklamacji bo mówią że u nich jest wszystko poprawnie ...

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Polskie tłumaczenie..

Zostaje Ci tylko nachalnie, z nimi porozmawiać. Nachalnie czyli porozmawiać w sposób nie miły.

Jeśli nie jesteś pełnoletni nie dzwon niech to rodzice zrobią. Tylko wytłumacz im w jaki sposób mają rozmawiać.

Ale tak się spytam, z jakiej racji te routery się spaliły? U mnie mój działa 3 lata ten sam i raz na miesiąc mam z nim problemy bo nagle zanika ale po totalnym resecie ( trzymasz przycisk reset 20sek. ) wszystko wraca do normy.

graphic.png
Opublikowano

Zamontowali taką antenę że przyciąga wszystkie pioruny i dwa razy się spalił router i wejście w płycie głównej na kabel.. ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...