Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Podforum]Metin2 - Hacki, Boty, Bugi

lises123

Stworzenie podforum  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w dziale Metin2 powinien zaistnie? nowe subforum?

• Tak
      71
    • Nie
      12
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaproponować nowe podforum działu Metin2, czyli Metin2 - Hacki, boty, bugi. W tym podforum będą znajdować się wszystkie "nielegalne" oprogramowania, jak to nazywa Team Metin2, które użytkownicy tworzą, lub poszukują. Mogę też dodać regulamin tego działu, który jeden z modów go wklei :)

Forum pomogło by "posegregować" ten mały "bałagan" w dziale Metin2. Czekam na wasze zdanie na ten temat :D

@DOWN

Można te upięte tematy przenieść na nowe subforum :P

@EDIT

Wiem, że moderator jest od takich rzeczy, ale....

Oto regulamin:

1. W tym dziale mogą znajdować się tylko hacki w pełni wypróbowane i sprawne. Każde oszustwo będzie odpowiednio karane.

2. Konieczne jest dołączenie skana z virustotal.com

3. Jeśli hack naprawdę działa bez zarzutów niezbędne będzie dostarczenie dowodów (screeny, film, świadkowie).

UWAGA! Screeny nie mogą być modyfikowane. Każdy fotomontaż doprowadzi do zamknięcia/usunięcia tematu przez moderatora działu.

4. Zbędne posty są niepotrzebne. Najpierw sprawdź działanie programu, następnie komentuj.

5. Gdyby nastąpiły problemy z Hackami, proszę nie spamić, tylko napisać na PW do autora tematu.

7. Większość użytkowników nie ma dostępu do megaupload, czy rapidshare. Z tego powodu proszę wrzucać pliki na:

-megaupload

-rapidshare

-speedyshare

-sendspace

-wrzuta

Opublikowano

50% Tak 50% Nie

Dlaczego Tak ?

Pozniewaz do metina jest wiele hackow.

Przydaloby sie je posegregowac w konkretnym podforum ;]

Dlaczego nie ?

W podpietych tematach jest spis hackow.

Ulatwia on szukanie ich ;]

Opublikowano

Według mnie Tak

Dział M2 jest największy na forum

Tam się wszystko miesza i gubi.

Wielkim sukcesem jest dział Publikacje, dzięki niemu da się odnaleźć w serwerach prywatnych.

Do Metina jest masa hacków i do globali jak i do prywatnych serwerów.

Wszystko nie ma kategorii.

Taki dział by ograniczył w dużym stopniu spam

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Admin Cienia
Opublikowano

Po co to. Takie rzeczy to w głównym dziale powinny się znajdować. Niema tylu botów też żeby specjalnie robić dział. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość Mounthains
Opublikowano

Po co to. Takie rzeczy to w głównym dziale powinny się znajdować. Niema tylu botów też żeby specjalnie robić dział. ;)

No byś się mylił ;)

Lubię mieć wszystko posegregowane i napewno ograniczy to robienia innych userów topiców z prośbą o hacka.

Hacki o boty oraz bugi coraz więcej odkrywa dział Metin. Już są boty itp ;)

Jestem na tak, ale chciałbym znać opinie od więcej ludzi ;)

lises@ Regulamin marny -,- Jak byłby dział to bym sam zrobił ;)

Opublikowano

Jestem na tak ,ponieważ przez to ,że hacki ,bugi etc. są umieszczane w głównym dziale metin2

robi się bałagan np. co mają ze sobą wspólnego tematy " Metin2 Uk Folder Pack " i "M2 Multihack 6.1.2" ?

Nic !

I to jest właśnie przykład :P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Ja sam nie wiem 50%/50%. Spis aktualizuję cały czas, więć hacki się nie gubią i są posegregowane.

Z drugiej strony oznacza to kolejny konkursik? ;)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Jestem na tak ,gdyż bardzo trudno znaleść jakiegoś hacka czy tam bota bez pomocy spisu ;]

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Jestem na tak ,gdyż bardzo trudno znaleść jakiegoś hacka czy tam bota bez pomocy spisu ;]

A czy przypadkiem nie od tego jest spis? <_<

Fw15x0y.png

Opublikowano

Powiedziałem przecież, że spisy się przeniesie do nowego (o ile się pojawi) podforum ;)

Mou jest taki jak ja xD Lubię mieć wszystko posegregowane :D Jesteśmy pedantami xP Jak Detektyw Monk :D

Opublikowano

Wyczuwam podlizywanie się? ;) Tesh lubię mieć posegregowane :D Jeżeli by się dłużej zastanowić to pomysł jest dobry ;) Jeżeli wypali to albo robię nowy spis albo do starego dodam opcję podziękuj za hacka :unsure: (lubię spisy robić) :D

Fw15x0y.png

Opublikowano

Niby sie nie przejmujesz reputacja a chcesz odzyskac pkt. i reputacje usunac ^^ zdecyduj sie ^^

@TOPIC:

Suma glosow ogolnych jak i za pojawieniem sie dzialow jest zbyt mala jak na dzial M2.... poczekam z tym do niedzieli.. jesli dzial nie wypali to nici z podforum

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Szanowny panie Mike :)

W dziale Metin2 dzieci tylko czekają aż nowy priv wyjdzie... Oni nawet nie patrzą tutaj ani na inne działy tylko gapią się w ekran i odświeżają z nadzieją :D

1282649553-U148832.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Niby sie nie przejmujesz reputacja a chcesz odzyskac pkt. i reputacje usunac ^^ zdecyduj sie ^^

@TOPIC:

Suma glosow ogolnych jak i za pojawieniem sie dzialow jest zbyt mala jak na dzial M2.... poczekam z tym do niedzieli.. jesli dzial nie wypali to nici z podforum

Nie licz że otrzymasz dużo głosów, ponieważ mało zagląda na dół strony MPC ;]

Opublikowano

7 punkt regulaminu zaprzecza samemu sobie ¤ ¤:

7. Większość użytkowników nie ma dostępu do megaupload, czy rapidshare. Z tego powodu proszę wrzucać pliki na:

-megaupload

-rapidshare

-speedyshare

-sendspace

-wrzuta

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ogólny dział Metin2 jest raczej do ujawniania i rozwiązywania problemów z grą Metin2, natomiast dział Metin2 - Dyskusja ogólna jest od takiej dyskutowaniu o dzieciach neostrady, eventach itd.

@sebos2

Chodzi mi o to, żeby użytkownicy wrzucali pliki na różne hostingi, w tym również megaupload.com. Lecz niektórzy mają problemy z pobieraniem z tej strony ;)

Opublikowano

Jestem na Tak xD

Ponieważ napewno będzie mniej tematów "szukam chaka"

A to mnie czasami wkurza

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Oczywiście na tak ,denerwują mnie już osoby które pytają o hacki itd.

To jest wkurwiające!Do tego te osoby nawet nie korzystają z spisu tutów i hacków!

PS.

Oceniajcie profil :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tak.

Łatwiej będzie znaleźć hacki itp.

A jest masa tematów.

"szukam Fb"

"szukam exp bota"

I masa keyów.

Lecz z nowym działem będzie trzeba kolejnego kid'a

I to mówię serio bo już teraz się nie wyrabiamy.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jeśli potrzeb kida to ja chętnie ;) Mogę ogarnąć Hacki i Tworzenie serwerów ;P

Teraz decyzja należy do administratorów ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...