Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Zna Dobrą Historyjke Na Odwołanie Od Bana?

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz ze waliłeś konia ,i nie zauważyłeś że kumpel ci włączył FB...

@Top

To ci nie pomoże ;}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

powiedz ze kazales bratu naciskac rowno co x sekund od znikniecia chmurki i tak robil bo jest zdolny i lubi p0k3m0ny,ma 4 latka i nie umie pisać.

sygnatura1.gif
Opublikowano

hehe,ale bez jaj ;p Sądzicie,że jak powiem takie cośto przejdzie?:

Dałem kumplowi zasta na 2 miesiące i 7kk on mi miał kupić smiertelke +8,ale całą kase gdzieś stracił i zamienił moje konto w fb dopero teraz zoabaczyłem,bo dopiero wróciłem z podróży,przecież ja bym nie łowił na fb mająć 43 lv to chyba oczywiste?...Proszę o odblokowanie konta to juz sięwięcej nie powtórzy...

Takie coś przejdzie?Prawdziwe dane po 2 mies chciałbym odblokować konto i miałem 43 lv ;p

Opublikowano

powiedz im ze pies patrzyl na zegarek i wcisal rowno spacje ^^

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

no sory to z psem nie bylo prawdziwe ?^^

PS. poczekaj 20lat i ci odbanuja konto xD

(mi zostalo jeszcze 18 lat ^^)

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

no poczekaj jeszcze 27 lat to ci je oblokują i tak nie zdejmą ci bana za nie i napewno nie uwieża w żadną wymówke tutaj wymienioną

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Musi minąć miesiąc od twojego zbanowania. Po tym okresie wysyłasz zgłoszenie do Supportu. Jednak dobra historyjka to nie wszystko. Musisz mieć konkretne dowody.

Znawca
Opublikowano

Kuba97x

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

"20 lat już minęło proszę o odblokowanie konta"

ale mam z tego polewke xDDD

a bana dostał np. wczoraj xDD

HAHAHAHAH

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Powiem ci tak Pier*ol polskiego metka napisz co sądzisz o ich metinie i że lepsze są polskie privy (tak dla szpanu ;p) że ja chcą to nie wsadzą sobie to konto w Du*e i nie wyciągają przez najbliższe 20lat i git

Jeba* polskiego metka bo to wersja DEMO i tyle żeby 2 lata tworzyć Atlantydę no to jest ŻAL.PL i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...