Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ramki itp

Moriaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie , jakiego programu mogę użyć do tworzenia takich o to ramek czy jak to się nazywa ..

fabula.png

handlorz3.png

Przepraszam autorów tych o to ramek za użycie ich tutaj ale potrzebowałem na wzór .

Opublikowano

Jest to grafika najprawdopodobniej robiona na zamowienie za $$$ przez profesjonalistoe

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Photoshop w gimpie tego nie uzyskasz i nie jest to robione przez profesionaliste. Możliwe że jest robione, ale wykonanie nie jest profesionalne.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Oczywiście photoshop. Polecam najnowsze wersje, CS5, CS6. Wykonanie faktycznie nie jest profesjonalne, aczkolwiek amator nie wiem czy dałby rade to zrobić. ;) Ramka jest wykonana z tribal brush'y i odpowiedniego stylu warstwy.

Opublikowano

Aha thx za info. I drugie pytanie czy znacie może jakiś program gdzie bym mógł zrobić chociaż taką ramkę jak ma np. Julietta. w swojej sygnaturze ?

Opublikowano

Zrobić takie coś trzeba mieć pomysł, potem dopiero są umiejętności.

Jak to zrobić? - można na kilka sposobów albo ręcznie przez narzędzie "Pen Tool" (pióro) albo skorzystać z gotowych kształtów. A taki efekt można uzyskać poprzez dobrze dopasowany "styl" :). Zrobić taką pracę tylko w Photoshop.

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...