Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest gra na której da się zarabiać?

xWasil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie , chciałbym - grając w gry - zarabiać złotówki .

Chodzi mi o coś takiego Jak w metinie : Sprzedajesz złoto , konta itp ... tyle że w metinie to jest już mało opłacalne .
Tak więc, czy jest jakaś gra na której da się dobrze zarobić?

22tp.png

Opublikowano

Jak wiadomo na Metinie się można dorobić, ale widzę że nie chcesz tej gry.

Ja także polecam NoStale 1kk to około 2 zł.

Opublikowano

Jak wiadomo na Metinie się można dorobić, ale widzę że nie chcesz tej gry.

Ja także polecam NoStale 1kk to około 2 zł.

Nie że nie chcę , po prostu moim zdaniem już się tam nie opłaca zarabiać .

Jednak jeżeli jest jakiś sposób to chętnie popykam w metina :)

Zrób Priv Metin2 - wymaga troszkę czasu ,ale kokosy można zbić :D

Ja jeszcze gimbus na słabym kompie D:

22tp.png

Opublikowano

możesz nagrywać filmiki z np lola

refflinki robią swoje xD

oczywiście wymaga to czasu

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Metin mało opłacały?

Na ravii w ciągu tygodnia wyciągałem 30zł z yangów od zera mało grając na botach

Gry lepiej na showupa iść z siostrą xD:D

Opublikowano

Nie że nie chcę , po prostu moim zdaniem już się tam nie opłaca zarabiać .

Jednak jeżeli jest jakiś sposób to chętnie popykam w metina :)

Ja jeszcze gimbus na słabym kompie D:

No to w takim razie jak najbardziej polecam Metin'a ja osobiście przez wakacje na Metinie zarobiłem skromne 300 zł (granie na 2 privach i później sellniecie EQ + kont za doładowanie i przelew bankowy). Dodatkowo bardzo łatwo się zarabia na nowych serwerach które wychodzą, jakieś szybkie zarabianie yangów, a później allegro lub inny portal.

Opublikowano

Na Metinie2 tworzysz swój prywatny serwer wydasz np +/- 1Tysiąc na dobrą maszyne + zabezpieczenia ale zwroci się to x3 na is'ie samym :)

Opublikowano

VIPy na serwerze minecraft, żyła złota :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nigdzie nie zarobisz, musisz mieć po kilka(naście) botów puszczając ich jednoczeście byś coś zaczoł zarabiać.

Opublikowano

Nigdzie nie zarobisz, musisz mieć po kilka(naście) botów puszczając ich jednoczeście byś coś zaczoł zarabiać.

yy nie? Dlaczego piszesz bzdury? Grając tylko jednym kontem + buff zarabiam troszkę hajsu na s. prywatnych Metin'a.

Żadne boty, tylko dobrze zrobione EQ + postać i można zarobić co miesiąc sporo kasy :)

Opublikowano

O jakich sumach mówisz 5 pln? 10pln? 50pln? Operując tymi słowami mówię o kwotach rzędu 1500+. pln Więc to TY piszesz bzdury/ ;-)

Opublikowano

Żeby ruszyć z serwerem MT2 który ma na siebie zarabiać musiałbyś mieć sponsora, lub około tysiąca złotych na dedykowany serwer.
Oczywiście o borykaniu się z atakami DDoS oraz stworzeniem czegoś oryginalnego nie muszę wspominać.

Kiedyś Upload plików był modny i jakoś opłacalny.
Jeżeli chcesz dobrze zarobić na grach (nie mówię tutaj o 50 zł/mc) jedyną grą jaka mi przychodzi do głowy jest poker albo inne rulety :)

f.png

Opublikowano

Może Minkrafty? Serwer łatwo zrobić, a gówniarze (Bez obrazy) kupujo vipy.

Dokładnie. Zrób " 100% survival" na 100 slotow wgraj 3 pluginy ustaw 6 typów vip i autokupowanie i zostaw serwer :p kasa zacznie szybko lecieć ^^

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Minecraft odpada - Za słaba karta graficzna , dopiero na zimę zmieniam laptopa na sprzęt do grania .

Na zimę zamierzam nagrywać filmiki z gier na yt (:

Na Metinie2 tworzysz swój prywatny serwer wydasz np +/- 1Tysiąc na dobrą maszyne + zabezpieczenia ale zwroci się to x3 na is'ie samym :)

Ja jeszcze zbyt dobrze się na tym nie znam i nie wiem co i jak ;p

Metin2, aczkolwiek jeśli chcesz zarobić to też nie zapomnij o podatkach :)

Podatkach?

22tp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...