Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z TS'em..

Vatowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym prosic o pomoc doswiadczonych ludzi, poniewaz ja sam sobie z tym nie poradze. Otoz od nocy okolo 2 pojawil sie u mnie nastepujacy problem. Siedzialem na tsie rozmawiajac z kolega oraz grajac w metina. Nagle zauwazylem ze kicklo mi neta i nie mialem przez chwile. Gdy juz go odzyskalem nie moge polaczyc sie z zadnym TS'em i prawdopodobnie z metinem. Nie bylem ddosowany przez zadnych ludzi^^. Zauwazylem ze juz od jakiegos czasu zawsze w nocy mam problem z internetem..wiadomo, neostrada. Prosilbym bardzo o pomoc i udzielenie jakichkolwiek rad.

Wyglada to tak gdy chce sie polaczyc z jakims tsem:

3jh2s1.jpg

Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Kolego zakładający temat mam dokładnie to samo więc jednak wina leży po stronie Team Speaka również od godziny 2 w nocy nie moge połączyć się z żadnym serwerem. Jak najbardziej podłączam się pod temat.

Panie Phazek restartowałem , reinstalowałem tsa i dalej cisza.

Opublikowano

ale to tak bez powodu jakiegos sie stalo? moze cos robiles przed tym nawet cos takie glupiego. jesli nie to radzil bym napisac do support ts3.

x

Opublikowano

Sluchaj najprawdopodobniej ataki ddos mialy miejsce w twoj internet tak samo jak i w moj dlatego uslugodawca zablokowal Porty. Musisz tam zadzwonic i po sprawie ja jutro dzwonie i dam znac ;)

Opublikowano

ale to tak bez powodu jakiegos sie stalo? moze cos robiles przed tym nawet cos takie glupiego. jesli nie to radzil bym napisac do support ts3.

Chłopie weź lepiej już nic nie pisz...

Bo tak duże masz o tym pojęcie, że aż mnie włosy bolą.

@

Jeśli kolega wyżej napisał, że po blokowali Wam jakieś porty to zadzwoń do działu technicznego i rozwiąż sytuację :)

Opublikowano

3 osoby już napisały o tym że porty zablokowane ileż można tyle razy to samo pisać ? ZADZWOŃ DO USŁUGODAWCY I SPYTAJ SIĘ CZY NIE MASZ ZABLOKOWANYCH PORTÓW. Myślę, że temat został już wyczerpany.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisałem. Dzisiaj dzwoniłem do swojego usługodawcy. Wystąpiły ataki DDos w moje IP i maszyna automatycznie poblokowała porty przez które nie mogę się połączyć z serwerami Team Speak 3. Na VPN wszystko działa ale na moim prawdziwym IP niestety nie , zaoferowali mi zmianę IP bądź tez przeczekanie pewnego okresu czasu gdy ataki zaprzestaną i będzie już wszystko w porządku. Wybrałem zmianę IP teraz czekam aż w końcu ktoś ruszy pupę i zmieni IP . Zrób to samo pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...