Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko wybrać postać ?

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam pytanie czasami jak jest wybieranie postaci to zanim mi się pojawi okno wybierania to niektórzy mają już nawet wybrane i zatwierdzone postacie

możecie mi powiedzieć jak oni to robią?

widziałem kiedyś filmik na yt że koleś jak miał wybierać postać to miał do wyboru tylko jedną postać do wyboru wcześniej coś robił ale nie mogę sobie przypomnieć co ;/

wie ktoś jak takie coś zrobić ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Człowieku, nie instantlockuj postaci bo Cie ludzie zjedzą.. po prostu napisz, że chcesz iść Zedem czy Katariną no i jak masz ogar to Ci pozwolą i oddadzą postać. A jak nie to po prostu wyjdź z lobby i poczekaj :P

Ale jest taki program co sam Ci wybiera postać i pisze w lobby przykładowo "rengar, top" jest gdzieś w tutorialach na pewno.

Opublikowano

to nie kwestia zamulonego kompa

najczęściej jestem pierwszy w "pokoju" ale zanim wybiorę postać czasami koleś przede mną kliknie i zatwierdzi

@Krul Forumka

nigdy nie zatwierdzam od razu z wyjątkiem grania na boty zaawansowane jak chce jakąś postać wypróbować

wiem że da się jakoś to zrobić bez żadnego hacka bo to widziałem ale sęk w tym że nie pamiętam jak nazywał się filmik na yt na którym o tym się dowiedziałem

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jest taki program Auto Pick Champion który automatyczne wybiera ci postać i pisze na czacie ,,pokoju" gdzie idziesz np. na mida czy jungle.. Tu masz zdjęcie.

sds.PNG

Opublikowano

Z tego co wiem, bylo cos takiego ze na robilo sie customa, wpisywalo sie tam postac, bodajze wybieralo i wychodzilo z wyboru, a jak sie wchodzilo do champion selectu to byla jedynie ta postac, ale juz to chyba usuneli, jak chcesz byc pierwszy to cwicz refleks, rofl

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Pewnie mają dobre komputery ( tutaj bardziej zależy od procesora ) .

Jeśli Ci na tym bardzo zależy i masz jakiś budżet to polecam zakup procesora .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...