Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dyski USB Zewnętrzne i xKloc

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupuję GTA V na xkloca, nie używam xkloca więc nie wiem, mam dysk 4 gb, tu się pojawiają pytania:
1. Czy zewnętrzny dysk USB wystarcza do instalacji i gry?
2. Czy jak zainstaluję na dysku tą grę (jeżeli oczywiście można instalować na USB'kach) xbox wymaże wszystko co jest na tym dysku (stokilka giga zdjęć... szkoda by było...)

shoob.png

Opublikowano

1. wydaje mi sie ze aby dysk twardy poprawnie pracował ,trzeba go sformatowac (xbox zrobi to gdy podpniesz dysk,oczywiscie zapyta sie wczesniej). a tak po za tym wszystko powinno smigac chyba że rockstar pozwala instalować gry tylko na orginalnych dyskach twardych jak np w przyapdku tekstur hd do bf3.

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Czytałem gdzieś że trzeba mieć wbudowany dysk do GTA 5.Jedną płytę trzeba zainstalować na dysku czyli jakieś 8-9 GB danych ,a z CD nr 2 grasz

Opublikowano

1. Zewnętrzny dysk wystarczy, ale musi być odpowiednio szybki, aby spełniał zalecenia Xboxa.

2. Zależy od tego, pod jaki system plików skonfigurowany jest dysk. Xbox czyta tylko FAT32, więc jeśli taki masz to wystarczy tylko dostosować i nic Ci się nie usunie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...