Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 czy PS3?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh dręczy mnie to pytanie ps4 czy ps3... na ps4 mało gier ale z czasem wyjdzie ich dużo a jest to dobre ps

a ps3 sporo gier ale po roku już nie będzie na niego gierek a z tego co pisali bf3 ma na nim działać tak jakby niskie ustawienia..

Jak wy myślicie co bardziej ps3 czy ps4? :/

Opublikowano

Co Ty wygadujesz za brednie.Nigdzie nie ma informacji że gry będą tylko robione jeszcze przez rok.Na PS4 fizycznie jeszcze nie ma żadnej gry.Samej konsoli też jeszcze fizycznie nie ma więc nie można powiedzieć o niej że jest dobra.

BF3 na niskich O_o

Gdzie Wy takiej głupoty ludzie czytacie

Opublikowano

Dobra wybrałem ;) temat do zamknięcia ps3 teraz wolę kupić są na nią gry gta5,bf4 itp. a to są moje ulubione tytuły dlatego kupie je i jeszcze popatrze na inne gry do ps3 a właśnie pytanko widziałem w komputroniku PS3 Superslim 500gb dobre ono jest ? Będzie na tym ps3 działało gta5? i chodziło mi wtedy o bf4 a nie 3 xD

Podsumuje:

Pytanie PS3 Superslim 500gb jest dobre? będzie działać na nim np. gta5?

Opublikowano

PS3 SuperSlim najlepsze ze stajni PS3. Na pewno najlepsze?

Ja czytałem o tym złe opinie dlatego mam dziwne myśli co do ps3 superslim

Opublikowano

No to ok to opłaca się za te 999zł kupić? ;) Bo mi chodzi bardziej do zagrania w takie gry jak battlefield4 i gta5

i jeszcze jedno multi tam płatne?

I czy gta online bedzie na ps 3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...