Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi na sererze minecraft hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Założyłem server w minecrafta na hamachi problem w

tym ze jeden z kolegów ma lagi na moim serwerze ( na singlu czy na

dedykach nie ma lagów), gramy w piecu i tylko on ma lagi wie ktoś moze

jaka jest tego przyczyna?

Z góry dziękuje za odpowiedz

Opublikowano

Albo kolega coś pobiera/wysyła/ma jakąś inną funkcję w tle, która mu laguje, macie za mało RAM przydzielone dla serwera, lub twój komputer/procesor/inny podzespół pracuje Ci w tle mocno i po prostu nie wyrabia.

Opublikowano

Zagadzam się z up. Jest duża różnica pomiędzy serwerem na swoim kompie, a na jakimś hostingu. Tam masz maszynę,która tylko obsługuje serwer i na pewno jest lepsza od twojego komputera. Po za tym wątpie, żebyś włączał serwer i sobie szedł. Pewnie sam grasz + może skype, to wszystko zżera zarówno internet, jak i zasoby komputera.

Opublikowano

Pewnie wina internetu. Mój kolega tak ma - na naszym serwie na dedyku może grać, na innych np. Chamachi ma już opóźnienia.

Opublikowano

On ma lagi poniewz dales na serwer za malo ramu.. i serwer tego nie wytrzymuje na 3 graczy,tez tak kiedys mialem z kolegami pare mialo ok a ja mialem lagi i dopieru jak na innym komputerze odpalilismy serwer to bylo ok

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...