Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedźmin 2 zajrzyj

songo5482

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz lub podobny AMD
  • Karta graficzna: Nvidia GF 8800 512 VR lub podobny ATI
  • Pamięć RAM: 1 GB dla Win XP / 2 GB dla Win Vista
  • Dysk twardy: 16GB

Wymagania raczej spełniasz, więc według mnie problem leży albo w windowsie, albo system masz zaśmiecony. Przeczyść CCleanerem.

Budowniczy
Opublikowano

CCleanerem przeczyść dysk.

Ogólnie zaaktualizuj grę, lub pobierz najnowszego patcha ;)

Błąd chyba w Windowsie, ale polecam przeczyścić dysk twardy.

Może coś pomoże.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jutro system postawie, ale nwm czy to coś da bo już któryś raz tak mam ;/ Komp niby nie najgorszy a i tak mi tnie nie wiem jaki ciul ;/ a na najniższych przy takim kompie nie mam zamiaru grać :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o jak już znalazłem w końcu zakąłdkę Wiedźmin 2, to może mi ktoś pomoże. Ja wgl nie mogę zagrać a mam oryginał i wszystko pięknie ładnie, komp spełnią wymogi wszystkie aż ponad ale mam taki problem że nie ważne jak bym go patchował to zawsze mi się pokazuję Launcher w tedy klikam start pokazuję mi się głowa wilka ten medalion i z powrotem wyskakuje Launcher ;c Proszę o pomoc, już wszędzie prosiłem ale nikt nie pisal rozwiązania, Inni mieli też problem ale nie widziałem odpowiedzi jak to naprawić, mieć oryginał a nie zagrać... ;c help

Ok, Zrobiłem, zamknąć można ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...