Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin odpowiadający za handel między graczami.

ayna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wiem, że istnieje taki fajny plugin Trade, ale niestety wszystko co znajduję jest na starsze wersje mc, a wiem, że niektóre serwery tego używają. Być może zwyczajnie nie umiem szukać...Czy ktoś wie może gdzie można dorwać go na 1.6.2? Albo czy ktoś zna jakiś inny fajny plugin do handlu bez używania komend?

+ Proszę mi nie mówić o mechanizmie do handlu, znam go i nie chcę go.

+ Zgłaszam odsyłanie do google i podsyłanie tego durnego linku w którym "ktoś szuka tego za mnie" w google - już szukałam, nie znalazłam, a jeśli ktoś jednak znalazł, to prosiłabym link prosto do niego. Like oczywiście za podesłanie sensownych linków z pluginem.

Mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnego spamu i z góry dzięki wielkie za pomoc.

Opublikowano

No ok, ale czy on zadziała na serwerze z 1.6.2?

Opublikowano

Niektóre pluginy są po prostu kompatybilne z nowszymi wersjami MC (Np. piszę że jest na 1.5.2, ale na 1.6.2 może zadziałać)

Trade na 100% zadziała (sprawdzone)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Widziałem w jakimś temacie, odpowiedzi typu "Jest zbugowany, można kopiować itemki" lub "Znikaja mi itemki", więc nie wiem czy on jest taki dobry.

Opublikowano

@up właśnie o to mi chodzi, wolałabym być pewna, że dany plugin nie tylko działa z najnowszą wersją ale i nie ma żadnych niedociągnięć. :)

Edit: Zgłaszam do zamknięcia, plugin jest, Trade działa a jakby ktoś kiedyś tu wpadł i potrzebował to jest jeszcze coś takiego jak QuickTrade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...