Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mało LP w bronze 1

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie, po wielu grach udało mi się dojść z bronzu IV do bronzu I, normalnie dostawałem zazwyczaj 15-20LP za zwycięstwo, traciłem czasami więcej a czasami mniej. Teraz za wygraną dostaje około 7LP i tracę 4LP, to normalne? Bo w tym tępie to potrwa :(

Opublikowano

W s1 też tak jest, choć mam winów więcej o 40, niż lose, to potrafię dostać nawet 6 LP, a stracić 5, czasami nawet 8. :)

Wydaję mi się, że działa to tak:

Wygrasz - dostajesz 6 LP,

Wygrasz następnego, dostaniesz 8 LP.

itd. itd.

Czyli, co win dostajesz o 2 LP więcej (bynajmniej ja tak miałem)

btw. w ligach pierwszych zawsze się dostaje najmniej, bo Cię sprawdzają.

Opublikowano

^ Bynajmniej to nie przynajmniej.

--

Jeżeli twoje MMR będzie przekraczało brąz, wtedy będziesz dostawał po 20 pkt. Jak na razie, nic z tym nie zrobisz. W każdej lidze tak jest.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To się ciesz, że dostajesz te 7.. W moim przypadku przed przejściem progu 90lp dostawałem czasami po 16, teraz gdy mam 90+ dostaje po 1 za wygraną, a za przegraną tracę 3..

Opublikowano

Dziwne bo ja zawsze dostawałem po 5-7 w silver I, gold I i platynie I do wczoraj. Teraz dostaję po 20-22 , tracę po 15. Nie wiem od czego to zależy, może dlatego, że długo już siedzę w tej platynie I.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

W s1 też tak jest, choć mam winów więcej o 40, niż lose, to potrafię dostać nawet 6 LP, a stracić 5, czasami nawet 8. :)

Wydaję mi się, że działa to tak:

Wygrasz - dostajesz 6 LP,

Wygrasz następnego, dostaniesz 8 LP.

itd. itd.

Czyli, co win dostajesz o 2 LP więcej (bynajmniej ja tak miałem)

btw. w ligach pierwszych zawsze się dostaje najmniej, bo Cię sprawdzają.

Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Ja w dywizji pierwszej platyny dostawałem po 27-30 pkt ...

To w głównej mierze zależy od Twojego mmr, dodatkowo jest to przyszła walka o przejście dywizji.

Arigato.

Opublikowano

jak sałbo grasz to to normalne masz za słabe MRR i wogle jesteś cienki idz spać

chuju przez takich jak ty ja spadam z elo

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

To nie jest normalne. Sam przy każdej grze w Bronze I dostawałem 30+ a jak przegrywałem to -10. Nawet gdy zbliżałem się do 90 LP i po kilku nieudanych seriach to miałem.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

wiec w czym problem bo napewno nikt mi nie powie że to słabe MMR no bo przy 30winach na te chwile i 18porazkach nie jestem tam z przypadku...

Opublikowano

^ Bynajmniej to nie przynajmniej.

--

Jeżeli twoje MMR będzie przekraczało brąz, wtedy będziesz dostawał po 20 pkt. Jak na razie, nic z tym nie zrobisz. W każdej lidze tak jest.

to ja tak mialem po 30 punktow z brazu 1 do silvera i w 6 godzin z brazu1 do s5 wyszedlem ;p

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Po prostu system cie sprawdza czy nadajesz się zeby wejsc do nastepnej ligi... Niektorych wpuszcza normalnie i maja po 30pkt za wina a niektorzy 7. To jest jak najbardziej normalne i bedziesz dostawal coraz mniej punktow, a po przekroczeniu 9O bedziesz mial +1-2 a na 99 mozesz dostac nawet +O

dolidius_eune_67_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...