Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamermod(fishbot)

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, wczoraj postawiłem bota na fish a dziś ban i tutaj jest moje pytanie, czy zawsze tak jest ;/ ? czy mam takiego pecha ;< ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zależy to od szczęścia, oraz od miejsca w którym go postawiłeś. Akurat GM przechodził, i Cię zobaczył, lub dostał zgłoszenie od gracza.

Opublikowano

a na czym polecasz bocić ;/ ? zakładam od nowa konta (nowy serwer) i opłaca się używać exobota ? a jak tak to jakiego ;x

Zaczynam grac privy, polecacie jakiegoś hard ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a na czym polecasz bocić ;/ ? zakładam od nowa konta (nowy serwer) i opłaca się używać exobota ? a jak tak to jakiego ;x

Zaczynam grac privy, polecacie jakiegoś hard ?

ExpBot jest w kamerze także.

Jeżeli chodzi o serwer to masz zbiorczy temat w głównym dziale.

Ja polecam Revential lub Ravie.

Opublikowano

Jak lubisz harda w stylu metina2 to jak najbardziej ravia.eu

A co do fisha to zależy od miejsca ustawienia.

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Niekoniecznie musisz konczyc na plu , wystarczy co jakiś czas patrzeć na tego bota co i jak robi , czy ktoś pisał czy jak . Przecież jak ustawisz sie na moscie nie będzie to az takie straszne i super wykrywalne .

Opublikowano

przetestuje world of metin,ravie oraz balmore i zobaczymy co będzie dalej ! :) wszystkim dzięki, macie like.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Ja tam Ci polecam concordie, zarobek na każdym lvl'u. A co do hacków, to polecam Ci użyć na razie WH i ew. pójśc na hematki/medale lub na metki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...