Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin

Mati2027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nazywał plugin, który nad głową gracza (pod nickiem) wyświetlał rangę cz tam wybrany napis. Chodzi mi o to, żeby np. admin pod nickiem nad głową miał napisane [Admin]

Opublikowano

Wydaję mi się, źe nie da się napisać po prostu Admin. Slot do wyświetlanie BelowName składa się z dwóch części - liczby oraz reszty znaków, co jest pozostałością jego pierwotnej funkcji nadanej mu przez Dinnerbona. Można napisać co najwyżej np. "0 Admin"

Opublikowano

Nie da się samego tekstu POD nickiem, z tego co sprawdzałem to napisanie takiego pluginu jest niemożliwe. Sam tekst możesz dać przed nickiem nad głową, aby wyglądał np. tak - [Admin] NickGracza, ale nie pod nim.

Opublikowano

No tak, na MCHC tag gildii jeżeli o to ci chodzi znajduje się przed nickiem, a nie pod nim. Jemu chodzi o slot wyświetlanie belowName, a nie prefix. Nazwa pod nickiem musi zawierać i liczbę, i ciąg liter, więc napisanie na nim po prostu "Admin" jest niemożliwe.

PS. Slot belowName to ten gdzie jest napisane 10 health na tym obrazku:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/health-bar/images/6-sample/
@up Jeżeli nadal uważasz, że gdzieś na serwerze udało się komuś napisać plugin wyświetlający rangę pod nickiem to wyślij screena, bo nawet na oficjalnym forum bukkita pisali, że to niemożliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...