Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Recruit, co dokładnie daje?

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem po 10 pierwszych rankedach silver 2. Wygrałem następnego rankeda dostałem 26pkt. Obok mojego nicku jest niebieskie cos z napisalem recruit. Kolega mówił, że będę dostawał więcej pktów i że nie mogę spaść poniżej silvera 2. Pytanie co dokładnie to daje i ile to trwa.

Ile pktów strace gdy przegram jeżeli za wygraną dostałem 26pkt.

Opublikowano

to oznacza ze jestes nowy w tej lidze i dlatego takie cos ci pokazuje i po jakims czasie ci to zniknie i to nic nie daje ja gram w G4 nie mam tego czegos i za wygrana dostaje po 25-28 pkt a trace 13-15 za przegrana

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Na challengerze jest to przez tydzień i daje ci protecta żebyś nie mógł spaść.

Normalnie masz większą szansę na skok 2 dywizji, więcej lp za win.

League of Legends

Opublikowano

Te odznaki nic nie dają. Możliwe tylko, że przy gorącej serii wybiera ci lepszych do enemy i gorszych do teamu, nic więcej.

Gdy spełnisz kryteria, natychmiast otrzymasz emblemat. Stracisz go również od razu, gdy nie będziesz na niego zasługiwać. Z otrzymania emblematu nie ma żadnych korzyści w grze, są one tylko fajną nagrodą za konkretne dokonania. Zobaczysz emblemat obok swojego imienia przywoływacza w rankingach ligowych.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...