Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

porada 18+

AbiasKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tą wieczorną porą

mam pewien problem

otóż ostatnio zakochałem się w bardzo ładnej, ale zarazem mądrej dziewczynie (jest mądra bo poprostu wyrosła z jakiś głupich zabaw itd). wczoraj wieczorem pisaliśmy o wszystkim - od plotek o klasie, po życie erotyczne

stanęło na tym że poprostu rozmawialiśmy co ona lubi w menach itd

dowiedziałem się że w sumie pasujemy do siebie, no i oboje dobrze o tym wiemy

dziś razem uciekliśmy z ostatniej lekcji. poszliśmy do mnie do domu. niby niewinny całus, później 2. tak jakoś doszło że prawie się spikneliśmy. w pewnym momencie przerwala wszystko i powiedziała że mnie kocha ale nie może tego zrobić.

jak ja mam się jutro zachować ? nie chcę się przy niej ośmieszyć.

najgorsze jest to że jak chciałem dziś wszystko z nią sobie wyjaśnić to poraz pierwszy od kilku miesięcy powiedziała że musi się uczyć

help, co mam zrobić ?

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Ty się zastanawiasz co ona myśli....pomyśl przypadkiem czy nie zjebałeś ?

to nie jest tak że ja czy ona coś zjebaliśmy

poprostu nas oboje poniosło, ona powiedziała to co powinna (jaknajbardziej popieram że styk nie byłby dobrym pomysłem) no i jakoś wyszło

nio jutro mam normalnie zachowywać się jak dawniej, czy raczej poprosić ją o rozmowe?

r4bv.png

Opublikowano

to nie jest tak że ja czy ona coś zjebaliśmy

poprostu nas oboje poniosło, ona powiedziała to co powinna (jaknajbardziej popieram że styk nie byłby dobrym pomysłem) no i jakoś wyszło

nio jutro mam normalnie zachowywać się jak dawniej, czy raczej poprosić ją o rozmowe?

Chodziło mi bardziej o przyszłe Alimenty i te sprawy....

Co do niej nie wiem, pół na pół raczej unormalizuj i nie sprzedawaj się jak coś...

[*]

Opublikowano

Normalnie sie zachowaj. Daj jej więcej czasu po prostu..

P.S. Temat troche sie śmieszny, aż trudno mi jest powstrzymać by napisać coś śmiesznego :D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Porozmawiaj z nią, skoro wyznała Ci miłość to może teraz się wstydzi ? Weź ją na bok i powiedz, że musicie sobie to wszystko wyjaśnić, jeżeli coś do niej czujesz, to jej to powiedz.

52287137559562145640.png

Opublikowano

MARNY TROOL

OD pisania FB do miłości jeszcze troche zostało..

to nie jest troll.... a co do twojej reguły - znam ją od ponad 3 lat więc proszę abyś nie pisał o fb

Porozmawiaj z nią, skoro wyznała Ci miłość to może teraz się wstydzi ? Weź ją na bok i powiedz, że musicie sobie to wszystko wyjaśnić, jeżeli coś do niej czujesz, to jej to powiedz.

tak, tylko najgorsze jest to że znamy się od dawna ale dopiero kiedy jestem z nią w klasie i spedzamy dużo czasu razem zauważyłem jaka ona jest wspaniała. ogólnie to już dawno mi się podobała jednak nawet na nią nie patrzyłem bo mimo że jesteśmy w równym wieku, to ja byłem pojebany, a ona była już ogarnietą, bardzo fajną laseczką

no cóż, dziś szkoła. wszystko się okaże

r4bv.png

Opublikowano

Być może się przeraziło ją, że by straciła dziewictwo i jest w szoku i musi pomyśleć nad sobą

Opublikowano

W przeciągu dwóch dni już chciałeś się pykać ? Pokazała tobie stanowcze "NIE", więc kontynuuj znajomość jednak daj jej czas i jeśli coś z tego wyrośnie to może do czegoś dojdzie. Pamiętaj że jednak chodzi tobie tylko o zabawę to daj sobie spokój, nie po to ma się te drugą osobę, nie można iść przez życie samemu, trzeba mieć z kim porozmawiać o wszystkim, wyżalić się, przytulić się do kogoś, po prostu być.

Opublikowano

Uwielbiam takie tematy na MPC! Zawsze jest z czego się pośmiać! xD

Kontynuuj znajomość, jak się nie uda... Zostań gejem lub idź na księdza.

Opublikowano

Uwaga podaje hasło : OKOŃ

WINCYJ TAKICH TEMATÓW. BTW niech ktoś jebnie sugestie dział martymonialny dopiero bedzie beka xD

Odnosnie samego problemu to to jest proste. Uważa ze chcesz sie z nia ruchac, ale nie chce Ci dac. Ozeń sie z nia. Szanujaca sie dziewczyna w tych czasach to prawie jak.. Reprezentacja Polski wychodząca z grupy. HEHEHEHHE.

Opublikowano

Greh dobrze gada, nie zmuszaj jej do tego, z tego co piszesz tez się zabujałeś, weź ja do kina mów co do niej czujesz ale nie bd nachalny bo się zrazi. Ale jak chcesz się tylko zabawić to daruj sobie i nie psuj dziewczyny, one angażują się bardziej :-D

Opublikowano

Jeśli ją kochasz to uszanujesz jej decyzję i będziesz się dalej o nią starał, jak to robiłeś do tej pory. Związek musi być oparty na stałych relacjach, a nie tylko na seksie. Jeżeli w dalszym ciągu koniecznie chcesz z nią wyjaśnić zaistniałą sytuację, to spytaj czy chce o tym porozmawiać, jeśli nie, nie naciskaj. Dziewczyna się wystraszyła, daj jej czas, żeby to sobie wszystko przemyślała.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Hahahaha ale kurwa beka :D

Ale dobra do rzeczy poprostu weż ją na do kina i poprostu sie normalnie zachowuj i ją mozesz przeprośić za swoje zachowanie i tyle

Stało sie to się stało na chuj drążyć ?

W sugestiach zaraz Założę temat : problemy życiowe by dodali do pogaduszek xD

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Uwielbiam czytac te odpowiedzi speców z MPC. Kazdy tu ma takie doswiadczenie , ze o ja pierdole .

@ nie chce rozmawiac , to po co bedziesz sie jak debil wpychał?

Może po to ,że jak mężczyzna ma jaja chce wyjaśnić sytuacje?

@Top

Daj jej czas jak sie spotkacie to poważnie pogadajcie i tyle :) Wyznaj uczucia itp itd..

vayne.png

Opublikowano

no więc niedawno wróciłem z spotkania

wszystko zostało omówione i stanęło na tym że jesteśmy parą, ale mam nie naciskać w sprawach [...].

jak dla mnie bomba - jestem z osobą którą kocham + mam bardzo dużo czasu na poznanie jej jeszcze lepiej

teraz znowu pytanie do was - czy nie bedzie tak że jeśli będę wiedział o niej wszystko to nasza ''miłość" się poprostu wypali? miałem taką dziewczynę rok temu. byłem z nią ponad rok, ale znałem ją od 4kl podstawówki. nie było takiej rzeczy żebym o niej nie wiedział. no ni niestety wszystko się wypaliło, zerwalismy itd

czy to oznacza że to nie była ''ta jedyna", czy poprostu każda miłość się tak wypala?

r4bv.png

Opublikowano

no więc niedawno wróciłem z spotkania

wszystko zostało omówione i stanęło na tym że jesteśmy parą, ale mam nie naciskać w sprawach [...].

jak dla mnie bomba - jestem z osobą którą kocham + mam bardzo dużo czasu na poznanie jej jeszcze lepiej

teraz znowu pytanie do was - czy nie bedzie tak że jeśli będę wiedział o niej wszystko to nasza ''miłość" się poprostu wypali? miałem taką dziewczynę rok temu. byłem z nią ponad rok, ale znałem ją od 4kl podstawówki. nie było takiej rzeczy żebym o niej nie wiedział. no ni niestety wszystko się wypaliło, zerwalismy itd

czy to oznacza że to nie była ''ta jedyna", czy poprostu każda miłość się tak wypala?

Zaurocznie to nie miłość...

Jakoś moi rodzice (jestem podwiekiem) spotykali się kilka lat przed małżeństwem. Da się? Da się.

W każdym razie, nie myl miłości z zauroczeniem.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...