Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tani telefon z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zepsuł mi się mój telefon SE SK17i. A z racji, iż bardzo chciałbym używać aplikacji Endomodo Tracker (swoją drogą polecam dla sportowców) potrzebuje telefonu z androidem. Chcę aby był tani i wytrzymał przynajmniej rok (po upływie tego czasu kończy mi się umowa z siecią komórkową i wybiorę sobie smartfona za złotówkę). Telefonu mam zamiar używać tylko do używania w/w aplikacji oraz słuchania muzyki i oczywiście dzwonienia/smsowania. Znalazłem coś sam, co myślicie o tym telefonie:

http://allegro.pl/smartphone-galaxy-s3-siii-java-i9300-wifi-taniej-i3522650079.html

Czy ten smartfon wytrzyma rok?

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

HAHHHAHHAH co za podróbka, to coś powinno kosztować z 1000 zł jeżeli to nie miałby być fejk ;D

Kruger & Matz Live ci polecę, tani 4 rdzeniówka procek, 512 ramu.

shoob.png

Opublikowano

SMARTPHONE GALAXY S3 SIII JAVA i9300+ WIFI TANIEJ

Szukaj X8,X10 Sony

Nazwę tego czegoś masz tam gdzie opisane co w zestawie. :P SmartAndroid i9300 4

I to nie ma systemu Android tak wgl więc o aplikacji możesz zapomnieć. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Napisz ile masz do wydania, bedzie nam latwiej znalezc dobrego smartfona :D

Mam do wydania nie wiele - myślę, że tak do 200 złotych :/

Opublikowano

A ja ci polecam samsunga GT-S5570. Mam go juz od ponad roku i dziala bardzo dobrze.

Za 150 zl wydaje mi sie ze kupisz taki roczny w idealnym stanie tylko bys musial siedziec nad allegro. A tak od reki to za 200 kupisz idealke.

Telefon chyba mozna zaktualizowac do wersji 4+ juz nie pamietam, bo dawno sie tym nie interesowalem i nie robilem tego bo mi sie nie chcialo

P.S Upadl mi ten samsung w ciul razy i nawet sie nie zrestartowal, wytrzymaly, ma wifi. Dla sportowca, jak wypadnie to sie nie rozsypie :D Chyba, ze szybka na kamien trzasnie :D

@ UP Ten telefon to totalna klapa, brzydki nie funkcjonalny jak dla faceta. Pisanie sms na tych malych klawiszach to katorga :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Sony xperia x10 mini jest całkiem fajna.

A co do tego s3. Tam pisało galaxy s3 aa nie samsung galaxy s3. To znaczy ze to podroba, a cena mówi sama za siebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...