Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Słuchawki Syberia

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się wydać 385 zł na Steelseries V2 ? Czym się różnią od V1? Czy macie jakieś inne propo?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

nie, nie oplaca sie. a po drugie ja za swoje zaplacilem 150 zl i w gratisie karta dzwiekowa, etc. full oryginał :)

Podasz link do sklepu/aukcji?

@topic:

Jasne że się opłaca, ale nie za tą cenę. Niestety nie posiadam ich ale z tego co czytałem lepiej leżą na uszach po czym nie bolą po kilku godzinach. Oprawki materiałowe zmieniono na skórzane. Dodatkowo poleciłbym kartę tak jak pisał Unknown, że warto mieć tę 7.1

Opublikowano

mam je kupowałem 2 lata temu z kartą, co do bolących uszów to na początku mega bolały ;d ale po pewnym czasie przechodzi, kupowałem je specialnie do cs w którego grałem profesjonalnie, ale do lola nie potrzebujesz takich : ) tak czy siak fajne : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...