Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m95 + lufa predator

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał by was spytać czy kupując ten pakiet będę mugł grać bez dokupywania żadnych dodatków? Nie jestem zbyt dobrym snajperem ale walka na odległość pozwoli czerpać mi przyjemność z gry gdyż w zwarciu mam straszne lagi (słaby net)

Czy ta broń zabije na hita w głowe?,lub w tors?
Czy wystarczy m ten pakiet żeby mieć wystarczające warunki do rozwijania swoich umiejętności?

Opublikowano

W tors żadna nie zabija, jak ktoś ma 100hp. W głowę zabija każda oprócz gola.

Tylko m82 z wwz z bliska zabija na hita.

Dla mnie najlepsza by była m24- szybsza i takie same obrażenia. M95 jest trochę za wolne, ale może być.

Opublikowano

W tors żadna nie zabija, jak ktoś ma 100hp. W głowę zabija każda oprócz gola.

Tylko m82 z wwz z bliska zabija na hita.

Dla mnie najlepsza by była m24- szybsza i takie same obrażenia. M95 jest trochę za wolne, ale może być.

Tylko pierwszy przykład masz prawdziwy, w reszcie się walnąłeś :D

A co do m95 to dobra broń i zabija na heda, jednak jest wolna i ma mało ammo.

436951440626370320491.png

Opublikowano

nie no nie chce wydawać tyle kasy teraz jest pakiet za 2900 funds m95+ vipery i pytam czy z TYM pakietem sobie pogram (bez dodawania żadnych innyh żeczy) czy będzie ciężko

Opublikowano

@up up lubieć snajpera.. jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma.

niestety niemoge pozwolić sobie nagrę szturmem (a jego najbardziej lubie bo aktualnie mam słaaaaby internet i niiski ping)

ale to nieważne

czyli muwicie że brać?

jeden sms za 7 zł to nie majątek :D

Opublikowano

M95 można przetestować za darmo, jest w starterze na 24h.

M95 zawsze potrzebuje 2 strzałów w korpus lub 1 w głowę. W głowę zawsze ponad 110, a w ciało zawsze ponad 50 (tylko przy ponad 75m mając 110 hp jest szansa na przeżycie). Dodatki nie są tak kluczowe jak w przypadku innych klas, skoro w zestawie jest lufa to potrzebne będą jeszcze pojemniejsze magazynki, bo ma tylko 12 sztuk pocisków w standardzie. Reszta według uznania.

Opublikowano

Mam pytanko: Czy nawet jeśli mam ,,nie ten lvl,, to będe mógł kupić m95 + predator za tą samą cene co jest w ofercie ?

xxx

Opublikowano

ehhehe po co by były te pakiety?

@ nie kupiłem jeszcze pakietu tylko wzięłem ten zestaw początkowy czy jakoś tak i średnio mi idzie np na karkand gorączka staty 7/3 (mój rekord na snajpie ! :D :D :D)

a tak przeważnie to 2/7 i gorzej

Opublikowano

No tak ale problem w tym że to net radiowy i czasami ping skacze, Najczęściej w weekend bo najwięcej ludzi siedzi i potrafi być ping 200

a w tygodniu to do 50 się utrzymuje, ale skacze np. teraz jest 20 a za chwlę będzie 60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...