Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenox mt2.

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz zaczynając od początku nic tam nie osiągniesz. Od kąd nie można robić już kd +5 elitarnych ceny poszy w górę o niezmiemskie kwoty ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Czytaj sobie forum Xenoxa troche to się dowiesz. Ale na te czasy to nie wybijesz się wszystko chodzi w metalach i kd których jest tak mało ... Bank został usnięty sm się kończy zostały tylko resztki ... Kiedys było łatwo sie wybić w krótki czas bo KD +5 stało po 300sm a teraz stoi po 20metali gdzie 1 metal kosztuje ze 2k sm :)
Więc nowym kontem jeżeli chcesz zagrać będziesz się musiał troche pomęczyć żeby się wybić.

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Nawet nie opłaca się zakładać nowego konta.

Zdobycie dobrego eq z kd+5 zajęłoby Ci bardzo dużo czasu.

Lepiej poszukać serwer, na którym gra sprawia przyjemność, a nie denerwować się na xenoxie.

Grałem i nie polecam.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się tam grać.Na samo kd +5 trzeba spędzić dużo czasu (bardzoo) ,kilka dni kopać rudy w świątyni.Kiedyś był bank,więc dzięki bugowi ludzie dużo kasy sobie narobili,co skutkuje tym,że mało kto coś sprzedaje za sm.Tylko ulepszacze czy metale.Ja nie polecam grac od początku,chyba ,że masz za dużo czasu o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...