Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer Fifa 13

cyku17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomnę tylko, że udostępnianie płatnych cheatów jest niezgodne z regulaminem MPC.

Nie polecam grania w Ffe na cheatach. Ryzyko bana jest prawie pewne.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak prawie pewne? Na allegro te coinsy prawie wszystkie są z cheatów.

Możliwe. :) Tylko, że ten proceder uprawiają osoby które się na tym znają i prawdopodobnie posiadają swoje lub płatne "narzędzia". Używając byle czego naprawdę ryzykujesz bana, a za małą cenę takiego czegoś nie dostaniesz i na pewno nie tu. :)

Wystrzegaj się jak ktoś Ci da link taki, że by pobrać plik trzeba wysłać SMS itp. To bardzo często oszustwo.

Opublikowano

No właśnie piszę z kolesiem który sprzedawał na allegro te coinsy i niby ma płatnego trainera. Chce za niego 14 zł sms'em. Ale poprosiłem o screena to powiedział że on działa w tle gry że się go włącza to jest dźwięk tylko i później w grze ustawia się od f1 do f10.

Opublikowano

No właśnie piszę z kolesiem który sprzedawał na allegro te coinsy i niby ma płatnego trainera. Chce za niego 14 zł sms'em. Ale poprosiłem o screena to powiedział że on działa w tle gry że się go włącza to jest dźwięk tylko i później w grze ustawia się od f1 do f10.

Nie radzę wchodzić z kolesiem w żadne transakcje. Na 99% chce Cię zrobić w konia. :)

Opublikowano

No niby trojan ale tylko w 3 przypadkach na 48. A czytając komentarze zostało zablokowane przez to że grali w trybie online. Sam nie wiem. Bo nie widzi mi się budowanie składu za około 1 mln coinsow a za mecz jest 400-500 o.O

Opublikowano

No niby trojan ale tylko w 3 przypadkach na 48. A czytając komentarze zostało zablokowane przez to że grali w trybie online. Sam nie wiem. Bo nie widzi mi się budowanie składu za około 1 mln coinsow a za mecz jest 400-500 o.O

Powiem Ci tak, że EA cały czas aktualizuje ten jej "anti-cheating software" więc nawet jeśli coś działa przez chwilę to za niedługo przestanie. :P

A trochę już minęło od publikacji tego filmu. Ja bym Ci stanowczo odradzał. Dostaniesz bana na FUT i konto jest już g... warte. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...