Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mojego ciotecznego brata założyli hasło na kompa i on nie umie go obejsc , a mu w tym nie pomoge ponieważ dzieli mnie od niego spory kawałek drogi . A więc jak obejść hasło na windows XP home tak aby go nie usuwac , po prostu zeby starzy sie nie skapneli. Wiem ze mozna przez tryb awaryjny ale jedynie haslo usunąć a kombinacja klawiszy jak sie uzytkownik ma zalogować CTRL + ALT + Delete nie dziala ponieważ gdy wpisuje sie login administrator bez haslo to pisze NIE MOŻNA SIE ZALOGOWAĆ Z POWODU OGRANICZEŃ KONTA. Więc jak to zrobić ? Hasło musi pozostać nie naruszone tak jak wcześniej ale po prostu można było wejsc nie wpisując niego.

Nie piszcie mi takich pierduł jak np. wszystko to wymyśliłeś czy obrażanie mnie , ponieważ myśle że zwracam sie do zaawanasowanych użytkowników a nie jakiś amatorów.

Jeśli wiecie jak to zrobić napiszcie.

Opublikowano

Polecam zapoznanie się z tym materiałem.

Hiren's BootCD to zestaw kompleksowych narzędzi służących przede wszystkim do naprawy systemu. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...