Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki do karty graficznej

Dzungel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję sterowniki do karty graficznej (laptop model fujitsu siemens) Amilo Li 1750, model karty graficznej to Standard VGA Graphics Adapter VIA N3364.

Szukałem na necie ale inne sterowniki nie działały, dziękuję z góry. Pozdrawiam

Dzungel.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jaki masz system panie kolego czy to tak trudno napisać.Wróżka nie jestem.jaki i ilu bitowy.

Windows XP.Pobierz sobie wszystkie Stery.Oto link: ftp://ftp.pcf.pl/Drivers/Notebook/FSC/Li1705/

PC na podzespołach AMD.Laptop leciwy bo z XP na Intelu.Drugi nowszy AMD A8

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni !! i Vice Versa

Opublikowano

wszystko na stronie producenta czyli Fujitsu jest to nie wiem jak szukałeś wszędzie tylko nie tam sterowników do tej grafiki !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

System windows 7 64 bit, wybaczcie, zapomniałem ze to tego ingeruje zależność systemu...

Link do strony producenta ze sterami bym poprosił....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znalazłem coś takiego : http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Li%201718&id=1382&l=en

Pobierz potrzebne Drivery i tyle.Wsparcie z tego co widzę jest do 7 i 8 Win-a

Na stronie producenta tego "wiekowego" sprzętu który posiadasz nie ma wsparcia dla Win-a 7.Pobierz sterowniki dla Win7 64 bit oczywiście dopowiednie sprzętowo (audio,usb,lan,wlan idt).Musisz wiedzieć jakiego producenta są podzespoły czyli procesor,karta dźwiękowa,karta śieciowa itd. Wiadomo ze pobranie innych mija się z celem.Jeśli przy jakiejś pozycji np. PCI pisze w info. że jest dla Windowsa7(32bit,64bit) to też możesz pobrać bo instalator wybierze prawidłowy sterownik do instalacji zgodny z wersją Win.

Napisz na forum jak ci poszło. :)

PC na podzespołach AMD.Laptop leciwy bo z XP na Intelu.Drugi nowszy AMD A8

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni !! i Vice Versa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...