Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Win31.Sality) Pomocy kto zna tego wirusa!

ProAntyCHeats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj komputer został ainfekowany tym wirisem prosze wszystkich kto ma jakie kolwiek wiadomosci jak go sie pozbyc nie usuwając
wszystkiego co jest na dusku naprawde bedze wdzięczny ;x

Opublikowano

@up a powiedz mi po co mam sobie wbijać posty??? Wysłałem Ci link chcąc ci pomóc, a jak nie chce Ci się szukać to proszę

http://forum.dobreprogramy.pl/wirus-win32-sality-nba-t451108.html

Zrób tak jak tam jest powiedziane. Więcej już Cię nie wyręczę.

....

Daj te logi :F może ktoś je odczyta.. najlepiej to idź na forum, które się w tym specjalizuje, bo tu oprócz Fresza to nikt nie wyleczy kompa ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

dupa, jak chcesz szybko go usunąć to combofix. ale nie rób tego na razie! zrób log otl, wrzuć go tutaj, potem ja ci napiszę jak włączyć combofixa aby go usunął i nie rozjebał ci systemu. po tym zabiegu dajesz po raz 2 log otl.

Opublikowano

Zgraj sobie ważne rzeczy na płyte/Pendrive i Rób formata :P Najlepsza opcja.

Japierdole.. Brawo!! Niech zgra i potem znów Sality mu się wgra ;_;

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

powinni przy rejestracja robić test na inteligencję. myślisz człowieku? zgra sobie pliki exe, dll, rar i inne zarażone pliki, wgra je z powrotem i? znowu będzie miał sality.

czekam dalej na logi otl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...