Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Custom Recovery Problem jak wgrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem jak wgrać custom recovery otóż ściągnąłem z jakiejś strony AmonRA Recovery v1.7.0.1.img nie pamiętam nawet z jakiej i jak w poradniku pobrałem terminal emulator i wpisuje komende "flash_image recovery /sdcard/recovery.img" ale wyskakuje błąd

"Error opening /sdcard/recovery.img: No such file or a directory." (Zmieniłem nazwę Z "AmonRA Recovery v1.7.0.1.img" na "recovery.img" i wrzuciłem przez komputer prosto na karte sd). A jak skasuję spacje po "recovery" i wygląda to tak

"flash_image recovery/sdcard/recovery.img" to wyskakuje "usage: flash_image partition file.img" i nie wiem co to znaczy.

Ma ktoś może pomysł dlaczego mi te błędy wyskakują? Albo może zły custom recovery pobrałem? Jeszcze jak wchodzę w mój stock recovery (4 Opcje rebot system, apply sd:update.zip, wipe.... , wipe....) to na dole ekranu pisze E:Can't open /cache/recovery/command. Proszę o szybką pomoc jak zainstalować tego recovery lub co źle robie.

MÓGŁBY KTOŚ SZYBKO POMÓC BO OD PARU DNI PRÓBUJE TEGO ROM'A WGRAĆ

Opublikowano

Jaki masz telefon ? .. nie lepiej bedzie ci go flashowac przez rom menager ?..

jeszcze 1 pytanie masz roota ? ..

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

HTC Hero G2 touch od ery, roota mam a ROM Manager mi nie działa, wgl nie pokazuje się w android market a jak wgram pobranego z chomikuj to nie chce się zainstalować bo wyskakuje błąd :/

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI WIELKIE Jak mi tak przypomniałeś o rom manager to poszukałem starszej wersji i zadziałała Potem już prosto wgrałem recovery I CG Mod 7 JUŻ WGRANY! Wkońcu Dzięki wielkie!

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...