Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MinecraftCoderPack

EroQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałbym przedstawić mój problem nad którym siedzę już 2 dzień marnując tylko czas otóż ściągłem z internetu MinecraftCoderPack po czym wgrałem do niego forga i go zainstalowałem następnie otowrzyłem program eclipse i wybrałem w nim folder eclipse z folderu MinecrafCoderPack okej wszystko ładnie działa postanowiłem zmienić sobię menu główne odciałem opcje grania na singleplayer i opcje wyboru języka po czym klikłem Debug i mi się wszystko ładnie załadowało i odpaliło ok następnie te pliki minecrafta co mi wygenerował eclipse wrzuciłem do folderu .minecraft i tutaj zaczyna się mój problem po wgraniu jakiego kolwiek moda do folderu mods robi mi się czarny ekran błagam was o pomoc ponieważ jestem bezradny szukałem w internecie godzinami i nic dalej to samo.

67000398651719523803.png

Opublikowano

Musiałeś coś źle wgrać, czarny ekran, nie wiem jak teraz, ale kiedyś to znaczyło, że wgrałeś moda i nie usunąłeś META-INF. Spróbuj to usunąć i włącz, a jak nie zadziała, to coś źle wgrane.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Musiałeś coś źle wgrać, czarny ekran, nie wiem jak teraz, ale kiedyś to znaczyło, że wgrałeś moda i nie usunąłeś META-INF. Spróbuj to usunąć i włącz, a jak nie zadziała, to coś źle wgrane.

Tu nie chodzi o złe wgranie bo minecraft forge wgrywa się automatycznie do folderu minecraft coder pack potrzeba mi tu kogoś kto ogarnia eclipse

67000398651719523803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...