Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantyda Na Spolszczeniu

zelu166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

słyszałem, że istnieje jakiś patch pozwalający wchodzić do Atlantydy na spolszczeniu. MH na kompie nie mam, więc wolałbym sobie poradzić bez tego ^^, a client chiński waży aż całe 600mb. Szukałem w spisach tutoriali oraz wszędzie gdzie się dało, ale jakoś nie znalazłem. Jeśli taki patch/mod/coś co daje możliwość wejścia bez clienta i MH (jak zwał tak zwał) rzeczywiście istnieje, to będę wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże ową rzecz namierzyć :)

Pozdrawiam

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

Jak masz chinskiego klijenta to wchodzisz w plik Pack potem kopiujesz wszystko poza Index i wklejasz do pack w polskim metku i mozesz bez chinola wchodzic ;p

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

Tutaj masz download chinskiego klienta z niechinskiej stronki. Dalej robisz tak jak kolega Up mówił

http://www.megaupload.com/?d=Y2BJY17G

lub KLIK

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

mógłby ktoś te pliki z chińskiego clienta (pack albo te które wystarczą do atlantydy) wrzucić na neta i dać linka :rolleyes:

bo 600 mb mi się też nie chce sciągać :D z góry thx

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) tylko jest jeszcze problem w tym, że na privie którym gram potrzebne są przepustki, a wszystkie rzeczy wprowadzone po 2008 wyglądają jak żółć. Sprawa jest tego typu, że u handlarki jest żółć za dużą kwotę i jeden kumpel co gra na cliencie mówi, że to nie jest przepustka tylko jakiś BlueSoleil, więc żebym nie kupował, a przepustkę można kupić od graczy, lecz u mnie na launcherze też będzie wyglądać jak żółć - z tego wynika, że nie wiem czy jak kupię żółć od gracza to czy to będzie przepustka czy ten BlueSoleil. Ponadto, jeden z moich kumpli kupił żółć od gracza po czym nie miał jej w eq ^^.

Także czy jest jakaś aktualizacja, dzięki której zamiast żółci będę widział rzeczywiste przedmioty (min. przepustkędo atlantydy)? Z góry dzięki.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

no tak się składa, że pokopiowałem pliki z pack (oprócz index) z chińskiego metina i dalej widzę tylko żółć :(

najwyżej ściągnę od nowa chinola...

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

weedv.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moglby ktos wrzucic tepliki bo ten klijent mi sie sciaga 4h :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Niestety sam PACK z chińskiego klienta ma 580 MB ale postaram się wrzucić go dzisiaj. Klienta mam z csyt2 więc nie wiem czy będzie działał na PL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) tylko jest jeszcze problem w tym, że na privie którym gram potrzebne są przepustki, a wszystkie rzeczy wprowadzone po 2008 wyglądają jak żółć. Sprawa jest tego typu, że u handlarki jest żółć za dużą kwotę i jeden kumpel co gra na cliencie mówi, że to nie jest przepustka tylko jakiś BlueSoleil, więc żebym nie kupował, a przepustkę można kupić od graczy, lecz u mnie na launcherze też będzie wyglądać jak żółć - z tego wynika, że nie wiem czy jak kupię żółć od gracza to czy to będzie przepustka czy ten BlueSoleil. Ponadto, jeden z moich kumpli kupił żółć od gracza po czym nie miał jej w eq ^^.

Także czy jest jakaś aktualizacja, dzięki której zamiast żółci będę widział rzeczywiste przedmioty (min. przepustkędo atlantydy)? Z góry dzięki.

BlueSoleil to program obsługujący bluetooth...

Na forum jest patch. Tylko skorzystaj z opcji SZUKAJ lub spis tutków

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...