Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z filmami

Metal Lover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówie, że nie mam pojęcia gdzie ten temat wcisnąć, tak więc proszę o przeniesienie go w odpowiednie miejsce (o ile jest takie) Ale to jest jedno z większych forów, więc postanowiłem napisać tutaj xD

Otóż, kiedy nagrywam coś programem Mirilis Action (zapisuje plik w formacie AVI żeby nie tracić na jakości) to potem nie moge wstawić filmu do VritualDub, Camtasia Studio 8 czy nawet Gold Wave. A kiedy uruchamiam go w odtwarzaczu (wmp, realplayer, klite) to odtwarza tylko dźwięk audio. Próbowałem jak do tej pory zainstalować codeci ffshadow, codec for win 7 oraz Klite ale żadne z tego nie pomogło, jakieś sugestie?

Dodam, że przed formatem komputera wszystko działało pięknie i bez zarzutów.

meeeez.png

Music Is My Life...

Budowniczy
Opublikowano

Zły dział, powinieneś napisać w dziale poświęconym programom i związanych z nimi problemami.

Ale jak już potrzebujesz odpowiedzi to ci powiem:

Musisz wrócić do poprzedniej daty poprzez czynności które ci zaraz powiem,

Musisz przywrócić system do poprzedniej daty, czyli musisz wejść w ten oto link z poradnikiem jak tego dokonać:

http://www.porady.org/przywracanie-systemu-windows-7/

A problem tkwi w tym, że zrobiłeś format i wszystkie pliki potrzebne do tego zostały usunięte.

Można to cofnąć dzięki temu poradnikowi, jakiemu ci podałem.

Jeśli nadal będą problemy pisz.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...