Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban

partyzantpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuje pomocy, ponieważ zbanowali mnie na blacklist i nie wiem za co, nie używałem i nie używam żadnych wspomagaczy i nie wiem jak napisać odwołanie.

Opublikowano

Witam!

1. Poproszę nick (to powiem ci w czym problem).

2. Napisz odwołanie po ang. tutaj: http://blacklist.tools4games.com/en/appeal

3. Na rozpatrzenie możesz czekać kilka tygodni, więc aby dowiedzieć się szybko o co chodzi możesz napisać temat na forum T4G (nie licz na inteligentną lub rzeczową odpowiedź, moderatorzy T4G to raczej dzieci). http://forum.tools4games.com/viewforum.php?f=64

Opublikowano

Tak... nie mam pojęcia w czym problem. Ban jest za cheating, czyli aimbot lub coś podobnego.

T4G:

Sgt.BeakerPL 15.06.2013 00:50 Cheating

Ze statów niewiele wynika.

Jak wspominałem trzeba będzie napisać odwołanie, chociaż T4G to nie pracownicy EA, a dzieci... więc trzeba się liczyć, że nie uznają podstawowych praw uznawanych przez dorosłych tj. domniemanie niewinności.

Jeden Polak dostał bana, bo miał 60% head shotów PKMem, więc zrobił kilka filmów na YT i na każdym miał w rundzie 70% HS i musieli go odbanować.

W twoim przypadku chyba powinieneś częściej strzelać w niebo, żeby trzymać staty w ryzach (tak, nawet oszust uniknie bana, jeżeli trzyma nisko staty i ).

Masz wysoką celność - ponad 30% i ponad 20% head shotów, co jest nadal w normie.

Być może ban jest za 87% celności nosferatu, ale to logiczne, że to jest broń na krótkie dystanse - trzeba było strzelać częściej na wiwat.

Być może jest to 54% headów REXem, to jest teoretycznie podstawa do bana.

można się jeszcze "przyczepić" do 230 m famasem, chociaż to dopiero 27. miejsce w rakingu, a na usprawiedliwienie jest M145.

Nie ma screena z PBSS na którym byłoby widać "coś". Nie znam guid, ale nie znalazłem cie na liście banów od PB.

Konto jest do odbanowania.

Opublikowano

niektórzy z którymi grałem mają lepsze staty niż ja i nie maja bana. tylko jest problem bo z anglika nie jestem dobry, jeżeli by ktoś mógł to prosił bym o pomoc z tym odwołaniem na pw.

Opublikowano

Famasem z precka możesz zabić z 280m. Jakiś gościu ma 320 z l85 i niby to jest podejrzane, to nie ma bana. Być może glitchowales albo masz myszkę z funkcją headshot( coś jak aim)

@Cheyenne wywal cały magazynek nosferatu na gaza, celność będzie 200%.

Opublikowano

Założyłem ci temat u debili, bo ciężko złożyć zażalenie, jeżeli brak jest dowodów, które można by podważyć.

http://forum.tools4games.com/viewtopic.php?f=64&t=1900

@up jest wiele kategorii bana, w tym glitching, statpadding, cheating, TOS violation (wulgarne nicki), więc cheating sugeruje wykorzystanie bota, radaru, makra, ingerencji w gamaplay lub jakiegoś innego hacka.

Opublikowano

Z tego co patrzyłem na Twoje statystyki to jesteś zbanowany za wysoką celność na nosferatu. Wg ich kryteriów maksymalna możliwa celność z nosferatu to 75%. Co moim zdaniem jest za mało, gdyż jest to broń bardzo krótkiego zasięgu, więc trafienie kogoś kto zajmuje Ci pół ekranu trudne nie jest i powinni przyjąć ok. 90%. Konto jest do odbanowania. Najlepiej gdybyś nagrał filmik jak grasz z nosferatu i im wysłał.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Napisz z czego korzystales zeby inni nie wpadli, macro czy bot, i podaj date przynajmniej mniejwiecej momentu w ktorym sciagales - pomozesz w ten sposob wielu osobom, a blacklista sie nie przejmuj, to dzieci sa ana oficcial servers itak mozesz grac. Pozdrawiam.

Opublikowano

nie można się przyznawać, zwłaszcza jak ma się czyste sumienie, oni banują niewinnych, a co dopiero jak ktoś się przyzna... zrób im film i napisz krótkie oświadczenie, że nigdy nie stosowałeś makr, czitów, hacków, radarów, botów etc.

ps. stronka t4g jest offline, czyli bany nie działają w tej chwili.

Opublikowano

Beaker doskonale wie za co ma Bana na BL .

A w razie jakby nie pamiętał to proponuje mu krótką wizytę w jego eks klanie Partisan gdzie przypomną mu przyczynę

Rozumiem ,że próba wyparcia problemu albo udawanie ,że "ja nie wiem o co chodzi" jest jedną z form obrony ,ale tutaj my doskonale wiemy jaka jest przyczyna .
Jego Ban jest doskonale udokumentowany nie ma mowy o żadnej pomyłce

No niech w takim razie zarzeka się dalej .... ma prawo x)

Zawsze może złożyć apelacje .

pozdrawiam

Jura666

ps. tak gwoli poprawności jak ktoś w trakcie trwania zgłoszenia zamyka swój kanał video na YT myśląc ,że mu to w czymś pomoże to jest w wielkim błedzie

Ban jest permanentny.

/close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...