Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KM] 5 Sezon Blue vs. Red [WL]

menel6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/img]
ipserwera.png
Adres IP: 46.4.52.202:27718
spec.png
Nazwa Serwera: Kwadratowa Masakra 5
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Dedykowany
WhiteList: Włączone
Tryb Gry: KM
Ilosc Slotow: 20
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone
pluginy.png
Specjalnie dostosowane do KM
admin.png
Tak na dobrą spraw patrząc to Kodaro :P
opis.png
Serwer KM sezon 5
Jest 1 haczyk aby, mieć lepszą komunikacje ktoś z druzyny red musi załatwić osobnego ts3 blue już mają :P
Wzór podania na WL
Imię:
Staż w mc:
Ogarnięcie:
Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P):
Mutacja:
Dodanie na serwa od razu po wejścu admina na serwer !! a, więc prosze nie spamić a, kiedy ja ! dodanie ok 13-14

Opublikowano

Imię: Jakub

Ortografia: 99.5/100

Staż w mc: Kilkuletnie

Ogarnięcie: Jest

Nick: Naganny

Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P): Cześc, jestem Jakub, mam 13lat i pochodzę z szczecina. Interesuję się informatyką oraz piłką nożną. Na dzień jestem miły, ogarnięty oraz cierpliwy. Umiem grać zespołowo, oraz mogę załatwić kanał na Team Speak 3. W kwadratową masakrę gram od kilku miesięcy i wiem co trzeba robić... To chyba na tyle.

Mutacja: Brak

Ps chcę do red

Opublikowano

Ok idziesz do red :P jak wbije admin dam mu znać żeby wbił na ten temat on zacznie przyjmować resztę bo, za bardzo czasu nie mam :/

Zapraszam do składania podań :P

Opublikowano
Imię:Jakub

Ortografia:10/10 xD

Staż w mc:już ponad 2 lata chyba od wersji beta 1.1

Ogarnięcie:Ogarniam minecrafta juz baardzo poniewaz gram 2 lata xD

Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P):Witam mam na Imie Jakub mam 12 lat i pochodzę z Osowca. Lubię minecrafta juz od 10 roku zycia w niego gram ;-).

Jestem ogarnięty i wiem o co chodzi w grze zespołowej. Umiem pomagać innym i bardzo chciałbym się dostać na ten server . Prosze o pozytywne rospatrzenie :P

Mutacja:nie ale przez mikro slysza mnie jak bym mial 17 lat.

Opublikowano

Imię: Jakub-Oxozon , Wojtek-Mestal , Kuba-DriverPL/Driv3kk ( sam nwm )
Ortografia: Dobra , Średnia , Lepsza niz dobra
Staż w mc: Od 1.5 Beta (stara) , Cos kolo beta 1.6.3 (nie ta co jest teraz) , cos kolo alphy
Ogarnięcie:srednio , wiecej niz srednio , full 100%
Coś o sobie ( o nas ) : zgrany duet oxozon + driver , wojtek nowy ale ogarnięci jestesmy staramy sie pomagac nawzajem i przejac inicjatywe podczas klep hardcore w naszej krwi płynie xD ! ( sory ze malo )
Mutacja:Nie,nie ale nie ma wkur.. glosu , mutacja 100%

Prosił bym żeby nas wszystkich wziać razem !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Nowicjusz
Opublikowano
Imię:Damian

Ortografia:9/10

Staż w mc: od alphy

Ogarnięcie:myśle , że 9/10 zeby nie sklamac

Coś o sobie:Jestem damian i mam 13 lat lubie koszykowke i jazde na rolkach interesuje sie takze komputerami i przyroda licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania

Mutacja:w trakcie

Nick z MC: Endek135

Opublikowano

Imię:Jarosław;)

Ortografia:8/10

Staż w mc:2 lata

Ogarnięcie:9/10

Coś o sobie:Nazywam się Jarosław co juz wspominałem wyżej.Mam 15 lat jak każdy lubię popykać w piłe pograć w mc i się dobrze przy tym bawić.Jestem wedug mnie ogarniętą osoba ale to sie okaże jak mnie dodacie :D

Mutacja:tak

Opublikowano

Imię: Jakub , Wojtek , Kuba

Ortografia: Dobra , Średnia , Lepsza niz dobra

Staż w mc: Od 1.5 Beta (stara) , Cos kolo beta 1.6.3 (nie ta co jest teraz) , cos kolo alphy

Ogarnięcie:srednio , wiecej niz srednio , full 100%

Coś o sobie ( o nas ) : zgrany duet oxozon + driver , wojtek nowy ale ogarnięci jestesmy staramy sie pomagac nawzajem i przejac inicjatywe podczas klep hardcore w naszej krwi płynie xD ! ( sory ze malo )

Mutacja:Nie,nie ale nie ma wkur.. glosu , mutacja 100%

Prosił bym żeby nas wszystkich wziać razem !

Imię:Damian
Staż w mc: od alphy
Ogarnięcie:myśle , że 9/10 zeby nie sklamac
Coś o sobie:Jestem damian i mam 13 lat lubie koszykowke i jazde na rolkach interesuje sie takze komputerami i przyroda licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania
Mutacja:w trakcie

Imię:Jarosław;)

Ortografia:8/10

Ogarnięcie:9/10

Coś o sobie:Nazywam się Jarosław co juz wspominałem wyżej.Mam 15 lat jak każdy lubię popykać w piłe pograć w mc i się dobrze przy tym bawić.Jestem wedug mnie ogarniętą osoba ale to sie okaże jak mnie dodacie :D

Mutacja:tak

Wejdzie Admin a nie wiem kiedy wejdzie ale jestescie napewno dodani

Jak admin serwa dzisiaj nie wbije to się wkurwi* ale możecie tak oczekiwać do 17-18 proszęęę xD

i tak btw. zapomniałem o nickach we wzorach xD jak byście mogli to proszę o dopiske :P

Opublikowano
Imię: Adrian

Nick z MC: Adis123

Ortografia: 9/10

Staż w mc: Od Bety 1.2.1

Ogarnięcie: Tak

Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P): Hmmm co tu dodać no u góry macie: imie,wiek, no to dodam jeszcze że mieszkam w Polsce ,lubię frytki,hamburgery i pizze.Posiadam skype i ts3 ;d Nie wiem no więcej dowiecie się kiedy indziej ;d

Mutacja: Tak

Opublikowano
Imię:Pawel

Nick:Czeli

Ortografia:Na dobrym poziomie, lecz mieszkam we Francji(czasami mnie się polski myli) D:

Staż w mc:z 1.5roku.

Ogarnięcie:W miarę dobre, lecz..(czyt. wyzej...) D:

Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P):Mieszkam we Francji od trzech lat. W wolnym czasie staram nagrywać coś tam na YT, lecz nie zawsze czas na to pozwala. Gram również w OSU! xD

Mutacja:emm...nooo.... tak.

1384358313-U695412.png

Opublikowano
Imię:Filip

Nick w mc: MrCracKu

Ogarnięcie:Ogarniam,nie jestem jakims dzieciuchem co uzywa cheatow i roz*ierdala wszystko wokol.

Coś o sobie(nie 5 zdań Cześć.Jestem Wojtek.Mam 76 lat.Lubie grać w gałe.Lubie Komputery. Rozwincie to trochę :P):Cześć jestem Filip,mam lat 13. Interesuje sie sportami i technologia. Lubie grać w minecrafta i piłke nożną - praktycznie to moja pasja. Jestem ogarniety i potrafie ogarnac chaos. Umiem sie klepac (XDDD)

Mutacja:Nie,przechodze ;).
Opublikowano

Czeli Cracku Narwal mam nadzieje że admin wbije jak najszybciej i was doda :3 jak mówiłem przepraszam za opóźnienie prawdopodobnie H@ ma jakieś problemy :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...