Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mozecie mi polecic jakis dobry telefon dotykowy z androidem do 600-700 zl ?

Dobrze by bylo zeby uzasadnic dlaczego ten :D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Radzę ci napisać ten temat na forum o telefonach bo jak się czyta te posty to się płakać chce. SGS II wydajny i ma dobry ekran, nokia lumia 720 z dobrym aparatem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Xperia E

Jeżeli nie masz zbyt dużych wymagań jak to w moim przypadku to powinna starczyć.

Ja mam i jestem zadowolony - nie mogę narzekać. ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

sgs2 mialem :P dobry jest ale oddalem mamie :) dalsze propozycje?

Mam pytanie o ten iphone 3 czemu jest taki tani wyglada praktycznie tak samo jak 5 ciekaweee... xD

Opublikowano

xperia j za slaba

wole jakis tel ktory uciagnie jakies nowsze gry a nie ze jak wlacze jakas przecietna gre to bedzie cieply jak toster xD

Opublikowano

Troche za droga :/

W twoim budżecie kupisz używaną w rewelacyjnym stanie a te telefony które podawali poprzednicy do pięt nie dorastają Esce :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W twoim budżecie kupisz używaną w rewelacyjnym stanie a te telefony które podawali poprzednicy do pięt nie dorastają Esce :)

no tak uzywany ale nowy to nowy :)

Opublikowano

SGS2, dlaczego? Wyświetlacz SAmoled, 2 rdzeniowy procek na którym pograsz we wszystko, android 4.1.2, bardzo dobre nieoficjalne wsparcie, całkiem ładny, bardzo dobry aparat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...